Assassin’s Creed Origins Nasıl Olacak? Resmi Bilgiler!

Assassin’s Creed Origins Nasıl Olacak? Resmi Bilgiler!

Evet, E3 2017 ile ilgili tüm gelişmeleri sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Oldukça hareketli geçen E3 2017 etkinliğinde bugün Microsoft ve Bethesda’nın sunumları sona erdi. Akşam saat 20.00’da ise PC Gaming Show sunumunun olacağını belirtelim.

Evet, Assassin’s Creed Origins hakkında bir çok detayı bir dergi aracılığı ile öğrenmiştik. E3 2017 etkinliğinde de gösterilen Assassin’s Creed Origins’de dergide sızdırılan bilgileri doğruluyor. Evet, serinin bu oyunu bizi hikayenin köküne götürüyor. Oyunun oynanış ve tanıtım videoları ve hatta oyunun ilk görselleri yayınlandı. Haberimiz boyunca oyun için yayınlanan videoları izleyebilirsiniz.

Mısır’da piramitlerin içinde hoplayıp zıplayarak büyük bir aksiyon yaşacağımız, kayıp mezarları keşfedeceğimiz doğrudur. Daha önce deneyimlemediğimiz Assassin’s Creed maceralarını bu oyun ile deneyimleceğiz gibi duruyor. Mısır’ın koruyucusu ana karakterimiz olan Bayek’i kontorl edeceğiz. Oyunda Akdeniz’den Giza’ya kadar keşfedebileceğiniz çok büyük bir açık dünya mevcut. Zaten oyunun Mısır’da geçecek olması da bizleri bir hayli heyecanlandırıyor.

Son olarak oyunun 27 Ekim 2017 tarihinde çıkacağını da sizlere belirtelim.

:: Assassin’s Creed Origins hakkında ne düşünüyorsunuz?