ASUS, CES 2020’de profesyonellere ve oyunculara yönelik yeni monitör modellerini tanıttı

ASUS, CES 2020’de profesyonellere ve oyunculara yönelik yeni monitör modellerini tanıttı

ÖNEMLİ NOKTALAR

·       İş için sık seyahat edenlerin mükemmel yardımcısı ZenScreen: ZenScreen MB16ACE taşınabilir monitör 8 mm inceliği ve 0,7 kg ağırlığıyla şimdi her zamankinden de hafif.

·       Eşsiz ELMB Sync özelliğinin avantajlarından TUF Gaming modelleriyle yararlanın: TUF Gaming VG27AQL1A akıcı oyun deneyimi için 165 Hz yenileme hızı ve ELMB Sync özelliğiyle birlikte geliyor.

ASUS, CES 2020’de profesyonellere ve oyunculara yönelik yeni monitör modellerini tanıttı. Yeni ürünler arasında ultra taşınabilir ZenScreen MB16ACE ve sağlam TUF Gaming VG27AQL1A modelleri bulunuyor. Yeni monitör modelleri üstün görsel deneyim sunmak için tasarlanan yenilikleri taşıyor. İş için sık seyahat edenler ZenScreen serisiyle, oyun ve eğlence tutkunları ise TUF Gaming serisiyle bu deneyimi yaşıyor. Benzersiz 360 Hz yenileme hızına sahip ROG Swift 360Hz G-SYNC monitör ve mini LED teknolojisiyle donatılan ROG Swift PG32UQX 4K HDR monitör de ASUS ve ROG’nin CES 2020’de tanıttığı modeller arasında yer alıyor.

 

%35 daha hafif bir kılıfla gelen ZenScreen, iş için sık seyahat edenlere mükemmel bir yol arkadaşı olacak

15,6 inç Full HD ekrana sahip ZenScreen MB16ACE, tipik bir 1080p dizüstü bilgisayarla birlikte kullanıldığında çalışma alanını iki katına çıkarıyor. İş için sık seyahat edenler bu ürün sayesinde yolda daha da üretken olabiliyor. Ultra ince çerçeveler sayesinde monitör ince bir profile sahip. Yalnızca 0,7 kg ağırlığındaki ürün 8 mm inceliğinde. Olağanüstü derecede hafif olan ZenScreen MB16ACE ayrıca, orijinal kılıftan %35 daha hafif olan yeni ve gelişmiş Smart Case Lite kılıfla birlikte geliyor. Bu kılıf koruyucu görevi görmesinin yanı sıra bir stant olarak da kullanılabiliyor. Smart Case Lite ile ZenScreen dikey veya yatay olarak kullanılabiliyor. MB16ACE’nin içindeki akıllı kalem yuvasına bir kalem yerleştirerek ekranı kaldırmak da mümkün.

ZenScreen MB16ACE’de yansıma önleyici özelliğe sahip bir IPS panel yer alıyor. Panel ayrıca tüm parlaklık düzeylerinde titreşimsiz çalıştığı için TUV Rheinland sertifikasına da sahip. MB16ACE’de kullanılan düşük mavi ışık teknolojisi göz yorgunluğunu azaltarak daha uzun süre çalışabilmeyi sağlıyor. Hassas bir şekilde üretilen sağlam alüminyum yekpare gövde şık bir görünüm sunuyor.

Üründeki USB-C bağlantı noktası DisplayPort alternatif moduyla birlikte USB 3.0 giriş kaynaklarını da destekliyor. Ürünle birlikte gelen DisplayWidget yazılımı sayesinde kullanıcılar ZenScreen’in özelliklerini dizüstü bilgisayar üzerinden değiştirebiliyor. Kullanılan uygulamaya göre görüntü ayarlarını otomatik olarak değiştirmek ve yerleştirme şekline göre ekrandaki görüntün de otomatik dönmesini sağlamak mümkün.

 

Eşsiz ELMB Sync özelliğinin avantajlarından TUF Gaming modelleriyle yararlanın

TUF Gaming VG27AQL1A yeni tasarımı, 165 Hz yüksek yenileme hızı ve olağanüstü düşük tepki süresiyle (1 ms MPRT) oyuncuların taleplerini karşılıyor. IPS ekranıyla canlı renkler ve geniş izleme açıları sunan model, GPU dostu 2560×1440 çözünürlüğe ve ASUS’un eşsiz ELMB Sync (Extreme Low Motion Blur – Çok Düşük Hareket Bulanıklığı Senkronizasyonu) teknolojisine sahip. TUF Gaming VG27AQL1A ayrıca sabit durmasını sağlayan geniş standı ve oyunlarda etkileyici bir görsel deneyim yaşatan ince çerçeveleriyle yepyeni bir görünüm sunuyor.

TUF Gaming VG27AQL1A’nın 1440p paneli birçok farklı oyun bilgisayarıyla birlikte oyuncuların kaliteli görüntüler ile 165 Hz yenileme hızı arasında en doğru dengeyi kurmasını sağlıyor. Birlikte çalışan G-SYNC ve ASUS ELMB Sync teknolojisi, oyun performansı 165 FPS’nin altına düştüğünde de akıcı, net ve yırtılma yaşanmayan görüntüler sunuyor. TUF Gaming monitörler ELMB Sync teknolojisi sayesinde ASUS’un ELMB arka aydınlatmasını kullanabiliyor ve G-SYNC gibi değişken yenileme hızı teknolojileriyle de en akıcı oyun deneyimini sağlıyor.

VG27AQL1A’da oyunculara tam kontrol veren bir dizi eşsiz özellik bulunuyor: Altı farklı ön ayar seçeneği sunan GameVisual, kullanılan uygulama veya oynanan oyuna göre görüntüyü en uygun hale getiriyor. GamePlus ise 5 yönlü OSD joystick’e birkaç tıklamayla ekrana nişangah veya FPS sayacı gibi araçlar ekleme imkanı sunuyor. VG27AQL1A’da ayrıca titreşimsiz arka aydınlatma ve düşük mavi ışık özellikleriyle uzun oyun maratonlarında gözlerin daha az yorulmasına yardımcı olan ASUS Eye Care teknolojisine de yer veriliyor.