Avalaunch (XAVA) Nasıl Satın Alınır?

Avalaunch (XAVA) Nasıl Satın Alınır?

Avalaunch (XAVA) satın almayı düşünüyorsanız bu rehberimiz tam size göre. Bir kredi kartı veya banka hesabı kullanarak kripto para satın alabilirsiniz. Bugün sizlere kripto para satın almak için Binance'i ele alacağız. 

Adım 1: Binance hesabı nasıl oluşturulur

1.1 Binance'in Web Sitesini Ziyaret Edin ( trbinance.com )

Geçtiğimiz yıllarda orijinal sitenin taklidi olan birkaç siteye ortaya çıktı. Bundan dolayı sitenin URL'sini dikkatli bir şekilde incelemeniz oldukça önemlidir. İlk olarak adres çubuğunda görünmesi gereken Güvenlik Sertifikasını dikkatle inceleyin.

1.2 İşlem ayrıntılarınızı girin

Web sitesinin sağ köşesinde bulunan “Kayıt Ol” sekmesine giderek bilgilerinizi doldurmanız ve işlem detaylarını girmeniz gerekmektedir. Binance hesabınızında her zaman oturum açmanız gerekeceğinden, kolayca erişebileceğiniz ve en güvenli olan ana e-postanızı kullanmanızı tavsiye ederiz.

Ayrıca e-postanız için güvenilir ve güçlü bir şifre de seçmeniz gerekiyor; güçlü bir parola oluşturmak için büyük-küçük harfler, rakamlar ve çeşitli simgeler kullanabilirsiniz.

Adım 2: İlk Bitcoin'inizi (BTC) satın alın

Binance'deki Hesabınıza para göndermek için ya doğrudan banka hesabınız aracılığıyla SWIFT para transferi yoluyla ya da banka/kredi kartınızı kullanmayı tercih edebilirsiniz. Bu bölümde size kredi kartınızı nasıl kullanacağınız konusunda bilgi vereceğiz.

Binance daha önce platform üzerinden kredi veya banka kartları ile işlem yapılmasına izin vermiyordu. Daha sonra, çeşitli kartlar ile satın alma işlemleri gerçekleştirilmesi adına Simplex ile ortaklık kuran Binance, işlem hızlarında ve düşük işlem ücretlerinde oldukça esneklik sağladı.

Öncelikle Bitcoin satın almanızı ve ardından XAVA ile takas etmenizi tavsiye ederiz.

  1. Farenizin imlecini üst çubukta bulunan ' Kripto Satın Al ' sekmesine getirin ve açılır menüyü etkinleştirin. Ardından, örneğin ABD Doları gibi para birimini seçin ve sizi bir sonraki adıma yönlendirmek için ' Kredi/Banka Kartı'nı tıklayın.
  2. Bir sonraki sayfaya yönlendirileceksiniz; Bu sayfada istediğiniz Bitcoin'i (BTC'yi seçin) seçme seçeneklerini ve seçtiğiniz Bitcoin miktarını satın almak için harcamanız gereken tutarı göreceksiniz. Harcamanız gereken toplam tutar, talep ettiğiniz Bitcoin miktarına ve o andaki eşleşen piyasa fiyatına (tüm ücretler dahil) göre görüntülenecektir. Ancak, önce toplam ücreti belirlemeyi seçebilirsiniz, ardından sistem sipariş tutarını sizin için otomatik olarak hesaplayacaktır.
  3. Ardından, “ BTC Satın Al'a tıklayın . Siparişinizin tüm detaylarını içeren bir pencere açılacaktır. Ancak, siparişinizi onaylamadan önce sorumluluk reddi ve Kullanım Koşullarını okumanız gerekiyor. Daha sonra siparişinizi onlaylayın ve “Ödemeye Git” seçeneğine gidin.
  4. Kredi kartı bilgilerinizi ve kişisel bilgilerinizi de doldurun. Daha sonra, ” Şimdi öde “yi tıklayın.
  5. E-postanız veya SMS yoluyla gönderilen bir kod aracılığıyla yaptığınız ilk tek yönlü ödemeniz olursa, e-posta adresinizi ve telefon numaranızı doğrulamanız istenecektir. E-postanızdaki bağlantıyı açarak doğrulama işlemini tamamlayın ve SMS ile size gelen kodu yazın. Yukarıdakilerin hepsini yaptıktan sonra “ Devam ” a tıklayabilirsiniz .
  6. Ardından, resmi bir belgenin kullanılması yoluyla kimlik doğrulaması yapılır. Temel olarak, kişisel bilgilerinizle birlikte kimlik belgesi fotoğrafınızı yükleyin ve “Belge Yükle” sekmesine tıklayın.

Son olarak, kişisel belgeniz sistem tarafından doğrulandıktan ve sipariş satın alma onayını gösteren bir e-posta gönderildiğinde onaylanacaktır. Ardından Binance hesabınıza satın alınan BTC veya Ethereum yatırılır.

Adım 3: BTC'yi Başka Bir Borsaya Yatırma

Avalaunch (XAVA) ticareti yapan borsalardan birinde alım satım hesabı kurulumunuzu oluşturduktan sonra, BTC'nizi Binance'den söz konusu borsaya aktarmanız gerekecektir.

Genellikle bu ticaret bir cüzdan sistemi aracılığıyla yapılır. BTC'yi yatırmak istediğiniz borsa'da token bölümünden BTC'yi aratın ve ardından size verilen “Para Yatırma Adresini” kopyalayın.

Bu kısmı yapmak biraz karışık olabilir ama diğer işlemlere göre oldukça kolaydır. BTC cüzdan adresinizi kopyaladıktan sonra Binance'a geri dönün.

Ardından imlecinizi üst çubuğun sağ tarafındaki “Cüzdan” üzerine getirin ve açılır pencere göründüğünde “Fiat ve Spot (Para Yatırma ve Çekme)” seçeneğine tıklayın. Listede BTC'yi arayın ve sağ taraftaki “Çekin” seçeneğine tıklayın.

Diğer borsadan yeni kopyaladığınız para yatırma adresini yapıştırmanız ve transfer ağı olarak BTC'yi seçmeniz gerekiyor. Çekmek istediğiniz tutarı yazın (hepsini çekmek istiyorsanız Maks düğmesine tıklayabilirsiniz).

Ardından, para çekme işlemine başlamak için Gönder düğmesine tıklayın. Para çekme işlemine devam etmek için Binance sizden 2FA kodunuzu isteyebilir ve ayrıca para çekme işlemini bir e-posta ile onaylamanız gerekecektir.

Hepsi bu, şimdi bir süre beklemelisiniz, böylece blok zinciri işleminizi onaylayacaktır.

Adım 4:Avalaunch (XAVA) ticareti yapın

Şimdi gönderdiğiniz Bitcoin'lerle Avalaunch (XAVA) satın almak için Borsa'ya geri dönmeniz gerekiyor.

Token arama kısmına XAVA yazarak XAVA/BTC'a tıklayın. Daha sonra karşınıza çıkan bölümden, isteğinize bağlı olarak miktarları ayarlayıp XAVA'yı satın alabilirsiniz.

Her şeyi onayladıktan sonra, “XAVA Satın Al”a tıklayın. Artık XAVA'nızın sahibi sizsiniz!