Avatar 2 Ne Zaman Çıkacak ?

Avatar 2 Ne Zaman Çıkacak ?

Avatar 2

Avatar 2

Ön hazırlık bir süredir devam ederken, gerçek çekimler ve aktörlerle etkileşim tam hızda ilerleyecektir. 

20th Century Fox ve Lightstorm Entertainment Nisan’da başlayacak dört Avatar serisinin çıkış tarihlerini açıkladı. Avatar 2, 18 Aralık 2020’de sinemalara gelecek ve ardından 17 Aralık 2021’de bunu üçüncü film izleyecek. Ardından bir üç yıllık mola verilecek. Dördüncü film 20 Aralık 2024’te çıkarken, beşinci Avatar filmi 19 Aralık 2025’te yayınlanacak. 

2009 yılında piyasaya çıkan ilk Avatar filmi, 2.7 milyar doların üzerinde gişe hasılatı ile dünyanın en yüksek hasılat yapmış filmi olarak kaldı. Ama yerli gişede Avatar’ın 760 milyon dolarını 936 milyon dolarla Star Wars: The Force Awakens geçti. 

İlk filmden oyuncular; Sam Worthington, Zoe Saldana, Joel David Moore, Stephen Lang, Matt Gerald ve Sigourney Weaver geri dönüyorlar. Cliff Curtis ve Oona Chaplin de devam filmlerine katılıyor. Cameron kısa bir süre önce Stephen Lang’ın Albay Miles Quaritch’in dört devam filmi için geri döndüğünü ve hikayede baş düşman olacaklarını açıkladı. 

“Avatar’ın devam filminin ilginç tavrı, hemen hemen aynı karakterler olmasıdır” diye belirtti Cameron. “Yeni karakterler, yeni ayarlar ve yaratıklar var, bu yüzden bildiğiniz karakterleri alıp tanıdık olmayan yerlere koyup onları bu büyük yolculukta ilerletiyorum. Ama, her seferinde çok fazla yeni karakter yok. Her zaman yeni bir kötü adam yok, ki bu ilginç. Aynı adam Dört filmin tamamında var. O çok iyi ve daha da iyileşiyor. Biliyorum Stephen Lang parkın dışına atacak. O çok iyi ve daha da iyiye gidiyor” 

Avatar filmleri James Cameron ve Jon Landau tarafından Lightstorm Entertainment ile birlikte üretilecek. James Cameron‘un yöneteceği filmler Cameron tarafından Rick Jaffa, Amanda Silver, Josh Friedman ve Shane Salerno ile birlikte yazılacak.