Avengers 4 Filminin Yapımına Başlandı

Avengers 4 Filminin Yapımına Başlandı

Avengers 4

Avengers 4

Avengers 4 Ne Zaman Çıkacak

Rusos, dört parmak kaldıran eldivenli bir el imgesi ve “Sonun başlangıcı” notu ile dördüncü film için çalışmalara başladıklarına dair göndermede bulundu. 

Avengers 4 , Mayıs 2019’da piyasaya çıkacak ve sadece Thanos ve Sonsuzluk Savaşı’nın hikayesini tamamlamayacak, bugüne kadar tüm Marvel Cinematic Universe’yi tamamlayacak. Marvel patronu Kevin Feige şu şekilde konuştu.”Avengers 4 çıktığında tamamlanan toplam 22 film, Marvel Cinematic Universe‘nin ilk üç aşamasını kapsamış olacak ve bundan sonra olanlar çok farklı olacak. Bu aşamanın 4. film olup olmadığını bilmiyorum, yeni bir şey olabilir.” 

Chris Evans (Kaptan Amerika) ve Robert Downey Jr (Iron Man) gibi kıdemli Marvel yıldızları, MCU’nun sonraki aşamasının hangi aşamada olacağını bilmese de rollerini daha uzun süre devam ettiremeyeceklerini ima ettiler. 

Evans, Haziran ayında yaptığı bir röportajda, “Üçüncü Avengers’den sonra bırakabilirdim, ancak üçüncü ve dördüncü filmleri iki bölüm olarak yapmak istediler, her şeyi saracak” dedi. Bu arada, Downey Jr Avustralya Haberlerine “utangaç olmadan formamı bırakmak isityorum” şeklinde konuştu.

Avengers: Infinity War, 4 Mayıs 2018’de gösterime girecek ve MCU’dan çok sayıda kahraman oynayacak. İlk fragman Temmuz ayında San Diego Comic-Con’da gösterildi, ancak henüz piyasaya yayınlanmadı. 

Avengers 4 Instagram

https://www.instagram.com/p/BXn2qCiAYlj/