Bakım için Fortnite Sunucuları Kapandı

Bakım için Fortnite Sunucuları Kapandı

Fortnite Sunucuları Kapandı

Fortnite Sunucuları Kapandı

Epic Games, Fortnite sunucularının başka bir bakım turu için çevrimdışına alındığını doğruladı. Geliştirici, bakımın ne kadar süreceğini açıklamamıştır. Bakım PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve iOS gibi tüm platformlardaki oyuncuları etkilemektedir.

Başlangıç zamanının ötesinde, Epic yarının bakımıyla ilgili daha fazla ayrıntı paylaşmadı, ancak bu dönemler genellikle Battle Royale modu için yeni bir içerik grubunu izliyor. Bu durum, 5. sezon için ikinci hafta zorlukları setinin 19 Temmuz’da kullanıma sunulması nedeniyle de aynı şekilde geçerli olacaktır.

Fortnite‘da oyuncuların bu hafta hangi amaçlara sahip olmaları gerektiği görülmekle birlikte, bazılarının herkese açık olacağını biliyoruz. Önceki sezonların aksine, Sezon 5 zorlukları iki kategoriye ayrılır: Free ve Battle Pass. Birincisi, Battle Pass’ı satın almış olsun ya da olmasın, tüm oyuncular için geçerlidir, ikincisi ise sadece satın almış olanlarla sınırlıdır.

Daha önce olduğu gibi, oyuncular tüm sezonun tüm Fortnite‘ın haftalık zorluklarını tamamlayabilir. Yani yüzen Lightning Bolts toplanması ve bir Risky Reels hazinesi haritasının çıkarılması da dahil olmak üzere 1. Hafta zorluklarına katlanmak için hala çok zaman vardır.

Epic, bu hafta başlarında Fortnite’ın 5.0 içerik güncellemesini yayınladı. Bu sayede Battle Royale ve Save the World modlarına yeni silahlar eklendi. Birincisi Submachine Gun’u aldı ve ikincisi yeni yüksek kapasiteli Typewriter Assault Rifle’ı aldı.