Battle for Azeroth Öncesi World of Warcraft’a Yama Geliyor

Battle for Azeroth Öncesi World of Warcraft’a Yama Geliyor

World of Warcraft Ön Yama

World of Warcraft Ön Yama

World of Warcraft için bir sonraki genişleme ufukta göründü. Battle for Azeroth Ağustos’ta başlayacak. Ancak piyasaya sürülmeden önce, Blizzard bu haftaki büyük güncellemeli bir yama sunacak ve bu da gelecek güncellemenin sahnesini oluşturacak ve uzun süredir devam eden MMO’ya yeni özellikler kazandıracak.

Ön yamanın 17 Temmuz Salı günü yayınlanması planlanıyor. Diğer şeylerin yanı sıra, oyuncuların PvP karşılaşmalarına katılmalarını veya çıkmalarını sağlayan yeni bir sistem olan War Mode‘u uygular. War Mode, bağlılığınıza bağlı olarak Orgrimmar veya Stormwind’i ziyaret ederek 20. seviyeden başlayarak etkinleştirilebilir; onu değiştirmek, Northshire Abbey de dahil olmak üzere tüm bölgelerdeki diğer oyunculara karşı savaşmanıza izin verecektir. Ancak Blizzard, War Mode etkinleştirilmiş olsa bile Sanctuary Alanların PvP’den hariç tutulacağını söylüyor.

War Mode’a ek olarak, ön genişleme yaması PvP yetenek sistemini yeniden oluşturuyor. Önceden oyuncular PvP’ye katıldıkça ve Honor seviyelerini yükselttiklerinde yeteneklerin kilidini açıyordu. Güncellemeyi takiben, oyuncular seviye atladıkça yetenekler kazanacak ve böylece herkesi daha da düzleştirecekler. Oyuncular artık, siparişler yerine bir grup seçenek arasından yetenek seçebilecekler.

Ön yama çıkarıldıktan kısa bir süre sonra, Blizzard Teldrassil ve Lordaeron’daki yeni etkinliklere başlayacak. Bu olaylar 24 Temmuz haftası başlayacak ve Battle for Azeroth ‘un başlamasına kadar üç hafta devam edecek. Tüm ön yama notlarını resmi WoW web sitesinde bulabilirsiniz.

Battle for Azeroth 14 Ağustos’ta başlıyor. Söz konusu değişikliklerin üzerine, Kul Tiras ve Zandalar’ın yeni kıtalarını ve keşfedilecek yeni adaları tanıtıyor. Genişleme aynı zamanda oyunun seviye sınırını 120’ye çıkarır, katılmak için bir dizi yeni zindan ve baskınlar ekler ve War Mode’da prim ve hava drop’larını uygular. World of Warcraft oyununu indirmek isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.