Battlefield 1 DLC Haritası Herkes İçin Ücretsiz

Battlefield 1 DLC Haritası Herkes İçin Ücretsiz

Battlefield 1 DLC Haritası Ücretsiz

Battlefield 1 DLC Haritası Ücretsiz

Geliştirici DICE, Prize de Tahure’nin (daha önce Premium Pass sahipleri ya da Shall Not Pass genişleme sahiplerine özel bir Battlefield 1 haritası) herkes için ücretsiz olduğunu açıkladı. Harita, geceye kentsel bir ortam getiriyor ve PS4, Xbox One ve PC’de 16 Ocak’ta ücretsiz olacak.

Aynı güne başlayıp 22 Ocak’ta biten, temel oyun sahipleri; Turning Tides DLC’sinin Gallipoli Trial‘ın bir parçası olarak They Shall Not Pass ve In the Name of the Tsar açılımlarından içeriğin bazılarını örnekleyebilecek. Etkinlik ayrıca, bu ayın ikinci yarısında başlatılan Turning Tides’e gelen yeni içeriğin bazılarına erişim sağlıyor.

Turning Tides’ın bazıları geçen yılın sonlarına doğru çıktı ancak geri kalanı; Zeebrugge ve Heligoland Bight haritaları, İngiliz İmparatorluk Kraliyet Gemileri fraksiyonu ve C-Sınıfı Uçuş Şarj Aracı gibi şeyler Ocak ayında gelecek. Yayıncı EA ve geliştirici DICE, daha ileriye dönük olarak Apocalypse hakkındaki ayrıntıları söylüyor, yani dördüncü Battlefield 1 genişlemesi “yakında” diyebiliriz.

Turning Tides, bugüne kadar Battlefield 1 için üçüncü önemli DLC paketi, Apocalypse genişlemesi bu yıl “erken” geliyor. EA ve DICE, Apocalypse’in “Birinci Dünya Savaşı’nın en rezil savaşlarını” içerdiğini ve “umutsuzluğun ve çıkmazdan doğan acımasız araçların ve benzersiz silahların” tanıtılacağını söylüyor.

Kaynak: 1