Battlefield 1 Operasyon Kampanyaları Ücretsiz Oluyor!

Battlefield 1 Operasyon Kampanyaları Ücretsiz Oluyor!

Battlefield 1 Operasyon Kampanyaları Ücretsiz!

Fire & Ice Operasyon Kampanyasından başlayarak, bu hafta uygulanacak. Battlefield 1’in Operasyon modu herhangi bir FPS oyununda oynayabileceğiniz en iyi modlardan biridir. Bu haftaya kadar biri ücretsiz biri premium pass gerektiren 2 tane kampanya vardı ve geliştirici DICE bu hafta hepsine ücretsiz bir şekilde erişilebileceğini açıkladı.

Değişiklik They Shall Not Pass ve In The Name of the Tsar genişlemelerini birleştiren Fire & Ice Kampanyası ile beraber gelecek. Ayrıca  bu genişlemelere sahip olmasanız bile bu Operasyon Kampanyalarını oynayabileceksiniz. DICE ‘’Serverları elimizden geldiğinde doldurmaya çalışıyoruz’’ dedi.

Kampanyaları Premium Pass olmadan  oynuyorsanız, genişlemelerin bir parçası olarak gelen silahları ve araçları kullanamazsınız ve yalnızca iki haftada bir yenilenen mevcut ve aktif kampanyayı oynayabilirsiniz. (Premium Pass sahipleri istediği kampanyayı istediği zaman oynayabilecek.)

DICE, bir Operasyon Kampanyasını tamamlamak için puan çıtasını 30.000’den 25.000’e düşürdü ve oyuncuların alacağı ödüllerde değişiklikler yapmayı düşündüklerini belirtti.

Battlefield 1 Operasyon Kampanyaları Ücretsiz!