Battlefield 1 Oynayarak Battlefield 5 DLC Elde Edebilirsiniz

Battlefield 1 Oynayarak Battlefield 5 DLC Elde Edebilirsiniz

Battlefield 5 DLC

Battlefield 5 DLC

Tıpkı Battlefield 1‘e öncülük ettiği gibi, EA bu Ekim ayında Battlefield V‘in lansmanından önce özel bir etkinlik düzenliyor. “Road to Battlefield V (Battlefield V Yolu)” adlı etkinlik, 20’den fazla çok oyunculu harita dahil olmak üzere Battlefield 1 ve Battlefield 4 için DLC‘yi dağıtacak.

Battlefield 1 ve Battlefield 4 için her genişleme, Battlefield V’nin Ekim ayında lansmanına kadar geçen haftalarda ücretsiz olacak. Bu tanıtım aslında daha önce başladı, çünkü EA daha önce Battlefield 1’in Name of the Tsar ve Turning Tides genişlemelerinde bunu verdi. Bu ayın ilerleyen zamanlarında EA, Battlefield 1 Apocalypse genişlemesini hiçbir ücret almadan verecektir.

Name of the Tsar ve Turning Tides ücretsiz fırsatlarını kaçırdıysanız. EA, gelecekte “onları talep etme şansına sahip olabilirsiniz” demişti.

Ücretsiz genişlemelere ek olarak, EA, Battlefield 1’de, silah ve ekipman kaplamaları, XP desteği ve daha fazlası gibi ödüller kazanmak için tamamlayabileceğiniz günlük görevleri gösteren yeni bir oyun menüsü başlattı. Bu ödüller haftalık olarak ödenir, ama bir haftayı kaçırdıysanız hala geri dönüp önceki ödülleri kazanabilirsiniz.

Şaşırtıcı bir şekilde, Battlefield 1’deki haftalık ödüller, o oyun başladığında açılan Battlefield V için kozmetik ürünleri de içerecektir. Daha önce de duyurulduğu üzere, Battlefield V, askerinizi, camo modelleri, kafa donanımı, yüz boyası ve silah skinleri gibi şeyleri içeren “asker setleri” ile kişiselleştirmenizi sağlar. Asker setlerinden altı tanesi Battlefield V’nin Deluxe Edition’ında mevcuttur, ancak bunlardan sadece ikisi Road to Battlefield V etkinliğinden elde edilebilir.

Battlefield 5, 19 Ekim’de çıkacak. Ancak EA/Origin Access aboneleri 11 Ekim’de yani, Call of Duty: Black Ops 4 lansmanlarından bir gün önce oynamaya başlayabilir. Deluxe Edition sahipleri de 16 Ekim’de oynamaya başlayabilir.