Battlefield 1’in en uzun cephe hattı turları 3 saatten fazla sürebilir

Battlefield 1’in en uzun cephe hattı turları 3 saatten fazla sürebilir

Yukarda bir Reddit kullanıcısının 3 saatlik oyun süresini görüyorsunuz.

Battlefield 1’in Cephe hattı modu kısıtlı işlemlere sahiptir. Odaklanmış objektif alanlara yönünü çevirmiş iki ordu – ikinci turun yoğunluğunu ve ileri geri savaşırken ekip oluşturan kan emici  iplere sahip olan teller kullanılıyor. Asıl konu bunun bir limitinin olup olmayacağı. Bazı turlar 100 dakikanın çok gerisinde olurken, diğerleri üç saatten fazla sürdü – hatta birkaçı beş saatlik bir maçı veya daha fazlasını iddia ettiler.

İşleyiş şekli şöyle: İki 16 kişilik takım tek bir hedefin kontrolü için yarışıyor. Zaferler, rakip takımın tabanına giden zincirdeki bir sonraki hedefe doğru ilerliyor. Bir takım zincirin son noktasına ulaşırsa, hedef atlama ekibinin iki telgraf istasyonunu devre dışı bırakması gerektiği, ancak 40 biletlik bir tekrar başlatma sınırıyla Rush benzeri bir son haline geçiyor. Bütün biletler bittikten sonra istasyonlar ayakta kalırsa, kontrol noktaları sıfırlanır ve çekişme baştan başlıyor. Resmi tanıtım videosuna göre, bir noktada bitmesi beklenen her şeyi taçlandırma işi, yerine aşağı doğru sayan bir İşgal tarzı süre ölçer var. Sonuçlar tahmin edilebilecek kadar gülünç oluyor.

Battlefield topluluğu, Frontline maçlarından üç basamaklı sayaçlarla, 32 yabancı grubun tek bir oyun turuna ne kadar adanabileceğini görmek için karşılaştırıyor. Final skor tabloları, aynı derecede çirkin rakamlara ulaşıyor; bazı oyuncular, sıradaki deneyim puanlarının dağılmalarını ve silah kilidini açma zorluklarını tamamlamak için çabucak bir geçiş modu haline gelen şey yüzünden saçma bir 100.000 puana ve yüzlerce kişiye yakalanabiliyor.

Frontlines’ın kendine özgü sayacı, tipik Battlefield tasarımında ilginç uzun metrajlı bir tasarım sunmakta. 32 oyuncu limiti 64 oyuncu modunun anarşisini etkiliyor olmasına rağmen, kavgalar her kontrol noktasının yavaş yakalama oranına bakıldığında çok daha umutsuz görünüyor.