Battlefield 5 Firestorm Fragmanı

Battlefield 5 Firestorm Fragmanı

Battlefield 5 Firestorm

Battlefield 5 Firestorm

Battlefield 5‘in üçüncü içerik bölümü olan Trial by Fire, bu ayın başlarında başladı ve oyuna getireceği en çok beklenen özelliklerden biri de Firestorm, Battlefield V battle royale modu. Geliştirici DICE, Firestorm’un ne zaman yayınlanacağını henüz açıklamadı, ancak çok geçmeden moda ilk bakışımızı göreceğiz.

DICE, Firestorm’un fragmanı 14 Mart’ta yayınlıyor. Videonun ne kadar süreceği veya ne göstereceği henüz bilinmiyor. Fragman çıktığında aşağıda izleyebileceksiniz.

Battlefield 5 Firestorm Fragmanı

Yayınlandığında fragman Firestorm’a ilk resmi bakışımızı sunarken, Firestorm’un eğitim videosu kısa süre önce çevrimiçi olarak sızdığında hayranlar moda bir göz atma şansı yakalamıştı. Bu videoya göre, mod Solo, Duo ve Squads seçeneklerini destekleyecek ve diğer battle royale oyunlarında olduğu gibi, her maç uçaktan atlayan oyuncularla başlayacak. Sonra hayatta kalmalarına yardımcı olacak silahları ve diğer eşyaları bulmak için çabalayacaklar.

EA daha önce Firestorm’un 64 oyuncuya kadar destek vereceğini söylemişti. Oyunun geri kalanından farklı olarak, mod DICE tarafından değil, Need for Speed serisinin arkasındaki stüdyo olan Criterion tarafından geliştirildi. Bu mod, ismini aldığı savaş alanında yavaş yavaş kapanan ateş çemberi ile oyunculara maçlar sunuyor.

Bu arada, Unstoppable Force olarak adlandırılan Chapter 2: Lightning Strikes’ın son etkinliği şimdi aktif. İki Weekly Challenge ile birlikte, etkinlik hayranların favorisi olan Rush modunu geri getiriyor, ancak sadece 20 Mart’a kadar sürecek.