Battlefield 5 Mikro Ödemeler Lansmanda Kullanılmayacak

Battlefield 5 Mikro Ödemeler Lansmanda Kullanılmayacak

Battlefield 5 Mikro Ödemeler

Battlefield 5 Mikro Ödemeler

2018’de çıkacak büyük oyun, EA’nın Battlefield V‘inde mikro ödemeler olacak. Şimdi geliştirici DICE, İkinci Dünya Savaşı nişancısının mikro ödemeleri nasıl kullandığı ve oyunda ne zaman hazır olacakları hakkında daha fazla konuştu.

Başlangıç olarak, Battlefield 5‘nin iki tür para birimi vardır: Company Coin ve Battlefield Currency. Company Coin oyun içi ilerlemeden (örneğin kariyer ilerlemesi, günlük görevler, özel görevler) kazanılır ve bu para birimini Company için veya asker grubunun kişiselleştirme seçeneklerine harcayabilirsiniz.

DICE bir blog gönderisinde, “Silah ve araç yükseltmeleri içindeki seçenekleri açmak için Company Coin kullanabilirsiniz. Ceket, yüz boyası ve silah skini gibi kozmetik ürünleri almak için de Company Coin kullanabilirsiniz.

Askerlere ve silahlara yönelik kozmetik ürünleri piyasaya sürülecekken, araçların kozmetik ürünleri daha sonra Tides of War güncellemesinde piyasaya sürülecek.

Battlefield 5 Oyun İçi Para

Battlefield 5 Oyun İçi Para

Battlefield V’deki gerçek para birimine Battlefield Currency denir. Battlefield Currency ile kozmetik satın alabilirsiniz, ancak oynanışı gerçekten etkileyen öğeleri değil.

Battlefield V’nin ücretli mikro ödemeleri, lansmandan bir süre sonra geliyor. DICE, “Dengeli taş-kâğıt-makas oynanışı her zaman Battlefield serisinin temeli olmuştur ve bizim inancımız gerçek dünya parasının kazanmak ya da güç için ödeme yapmamasıdır.” dedi.

Mikro ödemeler, Battlefield’ın lansmandan sonraki tek parçası değil. Oyunun battle royale modu, Firestorm, Mart 2019’a kadar mevcut olmayacak.