Battlefield 5 Ne Zaman Çıkacak?

Battlefield 5 Ne Zaman Çıkacak?

Battlefield 5

Battlefield 5

EA ve DICE, dünyaya sundukları büyük bir canlı yayın sırasında Battlefield serisinin en yeini oyunu Battlefield V hakkında ilk bakışını verdi. Oyunun ayarı ve özellikleriyle ilgili ilk ayrıntıların ortaya çıkmasıyla birlikte, yayıncı, merakla beklenen nişancının çıkacağı zamanı duyurdu: 19 Ekim.

Birçok çağdaş oyun gibi, Battlefield 5 iki paket halinde çıkacak. Standart baskı, 60 dolarlık satışlar ve söz konusu tarihte sunulacakken, 80 dolarlık Deluxe sürüm, 16 Ekim’de yayınlanarak oyunculara üç gün erken erişim hakkı veriyor. İkincisi ayrıca, her biri bir adet özelleştirme öğesi içeren beş set paraşütçü kıyafeti, Special Assignments ve 20 haftalık Airlift tedarik dropları içerir.

Daha önce söylendiği gibi, Battlefield V, 2. Dünya Savaşı sırasında gerçekleşiyor ve 2009’daki Battlefield 1943‘ten beri çatışma sırasında 2. Dünya Savaşı kurugusu serilerdeki ilk oyun haline geliyor. Aynı zamanda Battlefield 3‘ten beri dört oyuncunun misyonlarda birlikte çalışmasına izin veren Combined Arms adlı kooperatif kampanyasının da yer aldığı ilk oyun. Battlefield 1 gibi, yaklaşan oyun tek oyunculu bir Savaş Hikayeleri mücadelesine sahip.

Aynı canlı yayında EA, Battlefield 1 için olduğu gibi, Battlefield V için premium bir DLC geçişi teklif etmeyeceğini de ortaya koydu. Bunun yerine yayıncı, Tides of War canlı hizmetinin bir parçası olarak tüm oyunculara ücretsiz olarak lansman sonrası içerik sunacaktır. Ancak, oyuncular hala oyunda kozmetik ürünleri satın alabilecekler.

Battlefield V, PS4, Xbox One ve PC için Origin’e geliyor. Oyuncular, EA Access Play İlk Deneme ile 11 Ekim’de lansmanından önce oyunu oynama şansına sahip olacaklar.