Battlefield 5 Yeni Ücretsiz Harita Ekliyor

Battlefield 5 Yeni Ücretsiz Harita Ekliyor

Battlefield 5 Harita Marita

Battlefield 5 Harita Marita

Çok yakında Battlefield 5‘e yeni bir harita geliyor. Oyunun Chapter 4: Defying the Odds genişlemesinin bir parçası olarak gelecek olan bir sonraki ücretsiz harita olan Marita, 30 Temmuz’da PS4, Xbox One ve PC’de yayınlanacak. Harita, oyunun 4.2.1 güncellemesinin yanı sıra tüm platformlarda yayınlanacak.

Yunanistan’da yer alan Marita, rotasyona yoğun bir katkı sağlamak için dikeylik ve çatışma ile mücadele konusuna önem veriyor. Geliştirici DICE’nin belirttiği gibi: “Bu piyade odaklı haritada eğimli bir dağ sırtına ve kırsal bir kasabanın dar sokaklarında konuşlanın. Arnavut kaldırımlı sokaklarda yoğun silahlı çatışmalar ve sinsi fıçılar için tanklar ve uçaklar bir yana duracak.”

4.2.1 güncellemesi Xbox One’da 500 MB, PC’de 300 MB olacaktır; PS4 dosya boyutu, güncellemeden önce açıklanacak. Marita yayına girdiğinde, yalnızca Marita playlist de mevcut olacak. DICE’in Reddit’te açıkladığı gibi, bu playlist bir tur Conquest ve iki tur Breakthrough arasında dönecek. Yeni bir Marita playlist 8 Ağustos’ta gelecek; bu 32 oyuncu modu için olacak ve Domination, Frontlines ve Team Deathmatch arasında geçiş yapacak.

Marita, bu hafta Battlefield V‘e gelen tek yeni içerik parçası değil. Ayrıca iki yeni Elite skin var: Norman Kingsley ve Ilse Schattenwolf. Her ikisi de Marita yayına girdikten kısa süre sonra Battlefield V’in oyun mağazasından satın alınabilecek. Battlefield V web sitesinde buradan daha fazla bilgi edinebilirsiniz.