Battlefield 5’in Battle Royale Modu Videosu Sızdı

Battlefield 5’in Battle Royale Modu Videosu Sızdı

Battlefield 5 Firestorm

Battlefield 5 Firestorm

Battlefield 5‘in battle royale modu Firestorm, yayınlanmasından önce çevrimiçi olarak sızdırıldı. Modun öğretici videosu çevrimiçi olarak ortaya çıktı.

Videoda açıklandığı gibi, Battlefield V‘in Firestorm Solo, Duo ve Squads seçeneklerine sahip olacak. Diğer battle royale oyunlarında olduğu gibi, maçlar yukarıdan düşen oyuncularla başlar; bu durumda bir paraşüt ile. Oyuncular daha sonra haritada silahları ve diğer eşyaları bulmalı ve ayakta kalan son oyuncu olmak için kullanmalıdır. Üç çeşit silah vardır: Common, Rare ve Epic.

Diğer battle royale oyunlarında olduğu gibi, cephane bulmak her zaman kolay değildir. Bu yüzden envanterinizi yönetmeniz ve hayatta kalmak ve kazanmak için Duos ve Squads’daki takım arkadaşlarınızla paylaşmanız gerekecektir.

Bir başka ilginç haber ise, düşmüş oyuncular hala silahlarını ateşleyebilirken, takım arkadaşları onları canlandırabilir. Bununla birlikte, Apex Legends‘daki gibi gerçek bir yeniden doğma yoktur.

Firestorm’un ana Battlefield stüdyosu DICE tarafından değil, bir başka EA‘ye ait stüdyo olan Criterion tarafından geliştirildiği doğrulandı. 100 oyunculu savaşları destekleyen Fortnite ve PUBG’nin aksine, Firestorm 64 savaşçıya izin veriyor. Ayrıca Battlefield’ın ticari olarak tahrip edilebilecek ortamlarının, tanklarda ve diğer ulaşım araçlarında olduğu gibi Firestorm’da da yer aldığına dikkat etmek gerekir.

EA, Reddit kaynaklı Firestorm sızıntısına, battle royale modunu ve en son sızıntısının kaynağını taklit eden kriptik bir video ile yanıt verdi. Bir takım askere yaklaşan bir ateş çemberi gösterilir. Tweet, “ateş” ve “fırtına” emojileriyle tanımlandığından bu kesinlikle Firestorm’a bir referanstır. Sadece bu değil, videodaki ses de DICE’tan Lars Gustavsson’a benziyor.

Battlefield 5, 7 milyondan fazla kopya sattı, ancak genel olarak EA’nın ticari beklentilerini karşılayamadı. Respawn, Şubat ayında ücretsiz oynanabilir battle royale oyunu Apex Legends oyununu başlattığından, bu EA’nın ikinci yeni battle royale deneyimi olacak.