Battlefield 5’in Yeni Ücretsiz Haritası Çıktı

Battlefield 5’in Yeni Ücretsiz Haritası Çıktı

Battlefield 5 Al Sundan

Battlefield 5 Al Sundan

İkinci Dünya Savaşı’ndaki nişancının bir sonraki ücretsiz haritası çıktığından, Battlefield V için büyük bir gün. Al Sundan haritası bugün Chapter 4: Defying the Odds güncellemesi ile Battlefield 5‘e geldi.

Al Sundan, Kuzey Afrika çölünde yer almaktadır ve oyunculara tanıdık gelebilir. Çünkü tek oyunculu görevden Behind Enemy Lines, mücadelesinin Under No Flag bölümünden alındı.

Al Sundan, çok sayıda farklı oyun stilini destekleyen “çok yönlü bir harita” olarak tanımlanmaktadır. Haritada altı farklı yakalama noktası varken bir dizi farklı araç ve uçak içeriyor. Harita büyük ve açık alanlara sahiptir, bu yüzden DICE oyunculara asla düz çizgide koşmamalarını ve gizli kalmak için duman kullanmalarını tavsiye ediyor.

Harita iki modu destekliyor; Squad Conquest ve Team Deathmatch. Ancak geliştirici DICE, harita ile bazı “kararlılık sorunları” ile karşılaştığını söyledi, bu yüzden “Al Sundan için tasarlanan her oyun modu kullanılamaz”. Bunun için başka hangi modların planlanabileceği belli değil, ancak şu anda oyundaki sunuculara bakıldığında, sadece Squad Contest ve Team Deathmatch var.

Al Sundan hakkında daha fazla bilgi edinmek için Battlefield web sitesine buradan gidebilirsiniz.

Battlefield V’in bir sonraki ücretsiz haritası Yunanistan’da kurgulanan Marita; Temmuz ayında gelecek. Ondan sonra, bir yeraltı metro sisteminde gerçekleşen ve Ekim ayında çıkacak olan Operation Underground var. Ardından Battlefield V, yılın ilerleyen zamanlarında yeni bir Iwo Jima haritasıyla Pasifik sahnesine girecek.