Bazıları için Yeni Xbox One Güncellemesi

Bazıları için Yeni Xbox One Güncellemesi

Yeni Xbox One Güncellemesi

Yeni Xbox One Güncellemesi

Microsoft, Haziran güncellemesinde Alpha Preview üyelerine sunulmaya başlayacak yeni bir Xbox One gösterge paneli seti duyurdu. Bunlar daha sonraki bir tarihe kadar daha geniş bir Xbox One kullanıcı popülasyonu için geçerli olmayacaktır, ancak her zamanki gibi önizleme özellikleri bize neler olup bittiğini önceden gösterir.

Gruplar adı verilen yeni bir özelleştirme seçeneği, oyunların ve uygulamaların özel koleksiyonlarını oluşturmanıza olanak tanır. Esasen özel Pinler kümesidir. Bu nedenle, Ev ve Oyunlarm ve Uygulamalar menülerinde birden fazla koleksiyon görüntüleyebileceksiniz. Gruplarınız Xbox Live hesabınıza bağlı olacak, böylece birden çok konsolda tutarlı bir şekilde görüneceklerdir.

Diğer yeni özellikler, gösterge tablosunun herhangi bir yerindeki Y ile eşlenen işlev ve daha fazla sonuç görüntülemek için daha kolay erişim ile geliştirilmiş bir arama içerir. Ayrıca, birden fazla kablosuz şifreyi saklayabileceksiniz ve Anlatıcı, beş yeni dil daha ekleyecektir: İspanyolca, Portekizce, Lehçe, İsveççe ve Hollandaca. Notlar, çocuk hesaplarıyla aile paylaşımında bir gelişme olduğunu belirtti.

Bazı kullanıcılar da gelecek için pilot testler olarak deneysel özellikler alacaklar. Tam duyuruda, kullanıcı geri bildirimlerine ve hata düzeltmelerine dayalı olarak yapılan değişiklikler hakkında notlar da bulunur.