Bedava GTA 5 Parası: Bu Hafta 1.35 Milyon $ Alın

Bedava GTA 5 Parası: Bu Hafta 1.35 Milyon $ Alın

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

Bedava GTA 5 Parası

Bedava GTA 5 Parası

Grand Theft Auto V Online‘da kolay para kazanmak ister misiniz? Bunu şimdi yapabilirsiniz ve bir yarışı kazanmanızı, bir marketi devirmenizi ya da arkadaşlarınızı tehlikeli bir banka soygununu çekmeye zorlamalarınızı gerektirmez. Tek yapmanız gereken giriş yapmak. Daha da fazla nakit istiyorsanız, bugün ile 26 Kasım arasında her gün giriş yapmaya devam edebilir ve toplamda 1.35 milyon GTA$ alabilirsiniz. Bu, bulacağınız tüm Black Friday anlaşmalarından daha iyi.

Bu hafta GTA Online‘da ilk kez oturum açtığınızda, kendinizi 750k GTA$ ile güvenceye alacaksınız. Şu an ile 26 Kasım arasında giriş yaptığınız her ek günde, 100k GTA$ kazanacaksınız. Tahakkuk eden ücretsiz para, 3 Aralık’a kadar Maze bank hesabınıza ulaştırılacaktır.

Grand Theft Auto V‘nin online tarafında şimdi ve 26 Kasım arasında birkaç bonus daha var. Bu hafta Sumo (Remix) ve Running Back (Remix) oynayın ve çift GTA$ ve RP kazanın. Aynı bonus tüm Biker Work ve Challenges için geçerlidir. Ayrıca Biker Sell görevlerinde çift ödüller kazanacaksınız ve tüm Bodyguards ve Associates Organizasyonları için iki kat ödeme alacaksınız.

Her zamanki gibi, bu hafta Progen Itali GTB ve Declasse Hotring Saber gibi araçlar dahil olmak üzere çeşitli araçlarda yeni indirimler getiriyor; Sea Sparrow ve Mammoth Avenger gibi uçaklar; Nightclubs, Biker Clubhouses ve Hangars eşyaları da dahil. İsterseniz GTA 5 araçlarına burdan göz atabilirsiniz. Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak GTA 5‘i indirebilirsiniz. Ayrıca GTA 5’te nasın para kazanacağınız ile ilgili bilgi edinmek isityorsanız GTA 5 Para Kazanma konumuzu inceleyebilirsiniz.

GTA 5 İndir