Belki de Bu Hafta Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz 5 Yeni Steam Oyunu

Belki de Bu Hafta Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz 5 Yeni Steam Oyunu

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, parlak oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto’ları veya Steam’in Fallout 4’leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. HellSign

Çıkış Tarihi: 10 Kasım
Geliştirici: Ballistic Interactive

Geçtiğimiz hafta Erken Erişim olarak başlatılan HellSign, güçlü bir korku eğrisine sahip bir izometrik “soruşturma aksiyonu” RPG’dir. İlginç bir şekilde, aynı zamanda Avustralya’da geliştirilen ve Avustralya aksanlarını içeren Avustralya’nın geliştirdiği birkaç oyundan biridir. Kahraman, “tehlikeli bir işte iken uyuşturucu kaynaklı bir deliryum durumunda, bir gece önce ölmüş olmanın belirsiz hafızasıyla uyanmış bir avcıdır.” Sözleşmeleri toplayacak, cesaretinizi yem olarak kullanacak, tüyler ürpertici doğaüstü düşmanlara tuzak kurmak ve öldürmek için zekanızı kullanacaksınız. Özellikle alışılmış fantastik / bilim-kurgu yaklaşımı dışında modern RPG’leri seviyorsanız, denemelisiniz.

HellSign İndir

2. Thief Simulator

Çıkış Tarihi: 10 Kasım
Geliştirici: Noble Muffins

İşte soygun için komşularınızın körlüğünü sorgulayan bir oyun ve adından da anlaşılacağı gibi, gerçekçilik odak noktası. Bu Thief Simulator‘de, hanelere sızacakken, gözlemlemek ve istihbarat toplamak için çok fazla zaman harcayacağınız anlamına gelir. Oyunun sandbox; hane halkının her biri için çeşitli güvenlik seviyeleri sunuyor ve aynı zamanda çeşitli “yüksek teknoloji ürünü hırsız ekipmanı” na sahip olacaksınız. Yağmalarınızı soyduktan sonra, onu satışa hazırlamanız (yani, sinir bozucu seri numaralarını atmak) gerekir.

Thief Simulator İndir

3. Kynseed

Çıkış Tarihi: 9 Kasım
Geliştirici: PixelCount Studios

Kynseed, Stardew Valley’in bir kokusunu taşıyor. Kesinlikle bir “sandbox life sim” iken, RPG yaldızlarını kollarında daha belirgin bir şekilde taşımaktadır. Fable oyunları üzerinde çalışan bazı insanlar tarafından geliştirildi. Bir arazi işletiyor olacak, arazinizi tarıyor, ilişkiler geliştiriyor ve muhteşem bir piksel dünyasında materyaller toplayacaksınız. Steam açıklamasında, “Hayatınızı herkesin yaşlandığı ve evcil hayvanlarınızın da dahil olduğu ilginç bir dünyada yaşayın. Mistik Kynseed’in kontrolünü ele geçirin ve yeteneklerinizi ve güçlerinizi çocuğunuza aktarırken nesiller boyunca aile mirasınızı büyütün.” yazıyor.

Kynseed İndir

4. Egress

Çıkış Tarihi: 9 Kasım
Geliştirici: Fazan

Egress, “Electro-punk”, Lovecraft dehşeti ve Viktorya dönemi stilleri büyüleyici bir melezine sahip ruhlardan ilham alan bir PvP aksiyon oyunudur. Mücadele melee odaklıdır ve takımlar farklı karakter rolleri içerecektir. Ancak stüdyo Fazan, oyunun Steam sayfasında bu konuda pek fazla bir şey söylemiyor. Oyun ilk kez battle royale modu sayesinde dikkatleri üzerine çekti, mevcut Erken Erişim yapısı arena tarzı oyuna odaklanıyor. Stüdyo “Battle Royale modunu deniyor ve 2019’un başlarında yayınlamayı planlıyor”. Durum ne olursa olsun, Dark Souls tarzı dövüşe bir göz atmaya değer.

Egress İndir

5. 11-11 Memories Retold

Çıkış Tarihi: 9 Kasım
Geliştirici: Aardman Animations, Digixart

İşte Wallace & Gromit ve Shaun the Sheep’ten sorumlu animasyon stüdyosu tarafından anlatı odaklı bir macera oyunu. Birinci Dünya Savaşı sırasında, Kanadalı bir fotoğrafçının batı cephesine yaptığı yolculuğu izler. Spoiler olmaması adına oyun hakkında fazla bilgi verilmedi. Aardman ve Digixart’ın buradaki hikâyeyi anlatmasının sanat tarzı yolu, ressamlık ve nostaljiktir diyebiliriz.

11-11 Memories Retold İndir