Belki de Bu Hafta Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz Yeni 5 Steam Oyunu

Belki de Bu Hafta Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz Yeni 5 Steam Oyunu

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, dikkat çeken oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto’ları veya Steam’in Fallout 4’leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. Heartbound

Çıkış Tarihi: 25 Aralık
Geliştirici: Pirate Games

2017’de Kickstarter’da başarılı bir şekilde finanse edilen Heartbound, daha temelli (ancak daha az gerçekçi olmayan) modern bir gün ortamı ile fantezi ya da bilim kurgu çeken retro tarzı bir rol yapma oyunudur. Geçen yılın sonunda Erken Erişim’e başlayan oyun, oğlan ve köpek ikilisi Lore ve Baron’u takip eder. Muharebe, sıradan sayılarla çalışan sıra tabanlı şeyler yerine mini oyunlar aracılığıyla gerçekleştirilir. Aslında, Heartbound, Steam sayfasına göre “geleneksel Levels, Experience veya Consumables sistemlerini kullanmıyor” ve her dövüş karşılaşması kendine özgü bir mini oyuna sahip. Earthbound veya Undertale’in sizi heyecanlandırıp heyecanlandırmadığını kontrol etmeye değecek bir şeye benziyor.

Heartbound İndir

2. The Eternal Castle

Çıkış Tarihi: 5 Ocak
Geliştirici: Leonard Menchiari, Daniele Vicinanzo, Giulio Perrone

Steam sayfasına göre The Eternal Castle, klasik bir 1987 DOS oyununun versiyonu. Ama The Eternal Castle’ı daha önce hiç duydunuz mu? Orijinalin gerçekten var olup olmadığı ya da sadece ayrıntılı bir pazarlama hilesi olup olmadığını bilemiyoruz. Ancak oyunun kendisi yani 2019 sürümü, çarpıcı CGA grafiklerine ve büyüleyici bir siberpunk öncülüne sahip. Muhteşem retro-DOS estetiğinin yanı sıra, Another World-benzeri aksiyon macerası da harika görünüyor.

The Eternal Castle İndir

3. Polybius

Çıkış Tarihi: 21 Aralık
Geliştirici: Llamasoft Ltd

Asla varolmamış oyunların yeniden yapılanmalarından bahsetmişken, işte Jeff Minter popüler, belli belirsiz kötü niyetli Polybius efsanesini ele alıyor. 1980’lerin modernize estetiği olan bir nişancı. Minter’in daha yakın tarihli çalışmalarından herhangi birini beğendiyseniz, bunun tamamen gerekli olduğunu söyleyebiliriz. Hızlıdır, caydırıcıdır, güzeldir ve hepsinden önemlisi Oculus Rift ile uyumludur.

Polybius İndir

4. Rogue Fable III

Çıkış Tarihi: 29 Aralık
Geliştirici: Pixel Forge Games

Bu listenin zorunlu roguelike’ı ve en yakın türlerinden çok daha roguel. Aslında, Steam sayfasına göre “modern bir arayüze ve grafiklere” sahip olması dışında klasiklere oldukça yaklaşıyor. 60 yetenek ve beceri, 13 zindan türü, 100’den fazla canavar ve keşfedilecek 150’den fazla eşya var. Oyun tamamen oynanabilir, ancak “yeni içerik ve mekanik” eklenmesi için önümüzdeki altı ay boyunca Erken Erişimde kalacak. Rogue Fable 3‘ün sunumu onu çekici kılıyor.

Rogue Fable 3 İndir

5. Go Cabbies! GB

Çıkış Tarihi: 4 Ocak
Geliştirici: Sandbank Studios Ltd

Geçtiğimiz hafta Erken Erişim’e başlayan Go Cabbies! GB bir taksi simülatörüdür. Oyunlar arasında bir sürü sim var, ama bildiğimiz kadarıyla, taksi şoförü olma görevini çok ciddiye alan çok az oyun var. Sürüş yetkinliğine ek olarak, 63 cadde ve 243 yolun bulunduğu bir harita üzerinde yolları öğrenmeniz biraz zaman alacaktır. 819 yolcu toplama noktası ve 200.000’den fazla varış noktası var Ayrıca bir sokak yarışı modu da mevcut. Oyun kesinlikle denemeye değer görünüyor.

Go Cabbies! GB İndir