Besiege 1.0’ın Çıkmasına Sadece Birkaç Gün Kaldı

Besiege 1.0’ın Çıkmasına Sadece Birkaç Gün Kaldı

18 Şubat‘ta Spiderling Studios’un oyunu Besiege, 1.0 sürümüne güncellenecek. Erken erişimden ayrılacak olması da fiyatının artacağı anlamına geliyor. Bu nedenle oyunun şu anki fiyatından oyunu almanı tavsiye ediyoruz. Şu anda oyun Steam’de 18.50₺.

1.0 güncellemesi ile oyuna yeni öğeler eklenecek. Oyuncular tek oyuncu modu için son ada olan Krolmar’ın kilidini açmanın tadını çıkaracaklar. Ayrıca ölümcül makinelerin inşa edilebildiği, uzun vadede daha ilginç olabileceği yeni tip bloklar eklenecek. Otomasyon blokları belirtildiği gibi, tek bir düğmeyle tetiklenebilecek eylemler oluşturmamızı sağlayacak. Tabii ki, yeniliklerin uygulanmasına ek olarak, güncelleme ile birkaç hata da düzeltilecek.

1.0 sürümü yayınlandıktan sonra geliştiricilerin oyunu geliştirmeyi bırakmayacaklarını düşünüyoruz. Geliştiricilerin yeni özelliklerden bahsettiklerine göre, yenilikler sadece kozmetik yeniliklerden ibaret olmayacak gibi görünüyor.

Besiege, etrafındaki her şeye yıkım getiren, hayal gücünüzü kullanarak kuşatma makineleri oluşturduğunuz bir oyundur. Ocak 2015’ten bu yana erken erişimdeydi ve son yıllarda birçok hayran tarafından beğenildi. Besiege’in Steam’de 26 binden fazla yorumu var, bunların %95’i olumlu ve milyonlarca adet kopya satıldı.