Bir Bakşa Oyun Daha “Outer Wilds” Epic Games Store’da Satışa Çıkacak

Bir Bakşa Oyun Daha “Outer Wilds” Epic Games Store’da Satışa Çıkacak

Outer Wilds, Epic Games Store’da Satışa Çıkacak

Outer Wilds, Epic Games Store'da Satışa Çıkacak

Epic Games Store bir başka özel PC oyunu daha kaptı. Geliştirici Mobius Digital, crowdfunded bilim kurgu oyunu Outer Wilds‘ın PC’de Epic Games Store aracılığıyla özel ürün olarak piyasaya sürüleceğini onayladı. Crowdfunding sitesi Fig sayfasındaki bir güncellemede Mobius, oyunun daha sonra “ilave platformlara” geleceğini söyledi.

Oyun ayrıca, Xbox ile ortaklık kurarak Xbox One‘da konsola geliyor.

Mobius, hayranların Steam’de (ve diğer sistemlerde) Outer Worlds’u istediğinin farkında olduğunu söyledi. Stüdyo, hayranların geri bildirimlerinin duyulduğuna “emin” olabileceklerini belirtti. Genel amaç “oyunu mümkün olan en kısa sürede tercih ettiğiniz platforma getirmek”.

Mobius, Xbox ve Epic ile yaptığı anlaşmaların yanı sıra yayıncı Annapurna Interactive ile yaptığı anlaşmalarla ilgili olarak, bu fırsatların “küçük stüdyomuzun, oyunu bugün olduğu gibi kaliteli bir seviyeye ulaştırmaya yetecek kadar uzun süre çalışmasını sağlamaya” izin verdiğini söyledi.

Ekip şunları ekledi: “Bu ortaklıkların her biri, oyunu oynayacak herkes için oyunu daha iyi ve daha erişilebilir hale getirmemizi sağlamıştır.”

Bazı hayranlar, Epic Games Store ortaklığından memnun değil. Fig yorumlarında bir çok insan duyuruya duyduğu memnuniyetsizliği dile getirdi.

Epic’in bu satın alma kararı bazı hayranları hayal kırıklığına uğrattı, bu nedenle şirketin durumun halkla ilişkiler faktörü ile nasıl başa çıktığını görmek ilginç olacak. Tüm bunlar, Fortnite‘ın düşünülemez küresel başarısı ve getirdiği tüm para sayesinde mümkün oldu.

Mobius, Outer Wilds’i geliştirmek için 2015 yılında 126.000 dolardan fazla para toplamıştı.