Bir Sonraki Fortnite Güncellemesi Ertelendi

Bir Sonraki Fortnite Güncellemesi Ertelendi

Fortnite Güncellemesi Ertelendi

Fortnite Güncellemesi Ertelendi

Epic, Fortnite için 6.21 güncellemesinde gecikme olduğunu açıkladı. Başlangıçta 31 Ekim için planlanan güncelleme, 1 Kasım’a ertelendi.

Epic’e göre, gecikme, Fortnite’nin yeni yapısında keşfedilen “son dakika sorunu” nun bir sonucudur. Battle royale oyunu güncellemeyi yüklerken bakım için 31 Ekim’de kapatılmasını planlandı, ancak bu artık geçerli değil. Oyuncular, Fortnite’ın 1 Kasım’da çevrimdışı olmasını beklemelidir. Önceki Fortnite güncellemelerinde olduğu gibi, 6.21 için yama notları sürüm gününe kadar yayınlanmayacak.

Fortnite şu anda Fortnitemares adlı sınırlı zaman, Cadılar Bayramı temalı etkinliğinin ortasında. 23 Ekim’de güncelleme 6.20‘de tanıtılan etkinlik, 26 Kasım’a kadar sürecek ve hem Fortnite’deki popüler Battle Royale hem de orijinal Save The World’ü birbirine bağlayan yeni bir PvP modu tanıttı. Epic Games, etkinlik hakkında şunları söyledi: “Tüm lezzetli ikramları, heyecan verici görünümleri ve yeni görünümleri keşfedin. Fortnitemares sırasında, Battle Royale oynamanın yepyeni bir yolunda Cube Monsterlarla karşılaşacaksınız. Six Shooter ve Fiend Hunter Crossbow gibi bu ürpertici yaratıklara karşı savaşmak için yeni silahlar var.”

Fortnitemares’ın zorlukları, etkinlik boyunca her birkaç günde bir değişecek şekilde ayarlandı. Şimdilik, dört zorluk aşağıda sıralananlar. Ancak, 6.21 güncellemesinin bir kısmı zorluklarda değişiklikler olabilir, bu yüzden henüz yapmadıysanız şimdi onları yapın.

Fortnitemare Battle Royale Challenges
– Cube Monsterları yok et (200) — 500 XP
– Assault Rifles veya Pistols ile Cube Monsterlara zarar verin (5,000) — 500 XP
– Farklı maçlarda Corrupted Area’yı ziyaret edin (7) — 500 XP
– Gargoyles’ta farlı dans edin (5) — 500 XP