Bitcoin Resmi Olarak 5000 Doları Geçti

Bitcoin Resmi Olarak 5000 Doları Geçti

Bitcoin Değeri

Bitcoin Değeri

Bitcoin yine de, kriptokrasinin kazanılmasını beklediği analistlerin az ya da çok analisti ne olursa olsun, birçok kişinin beklentilerini yenmeyi başardı. Cumartesi günü Bitcoin fiyatları 5.000 ABD doları değerini aşarak bazı büyük ölçekli tüccarlar tarafından satılmaya başlandı. Varlıklar yüksek bir noktaya geldiğinde bunun olması beklenir. Birçok yatırımcı, bu yüksek noktalara ulaşıldığında sipariş verir. Çoğu zaman, eğer başka bir dalgalanma bekliyorlarsa; fiyatların düşmesi ve iyi yatırımcıların kazançlarını cebe koyabileceği veya fiyat eğrisi noktasına yeniden yatırım yapılabileceğini düşünüyorlar. 

Tam da en güçlü borsa yatırımcılarının tahmin ettiği şey budur. Kripto alışverişi değişken bir pazar olabilir, bu nedenle hiçbir tahmin kesin bir şey olarak kabul edilemez. Bununla birlikte, yılın başından bu yana, daha iyimser tahminlerin muzaffer olduğu kanıtlandı.

Bitcoin Fiyatı

Bitcoin Fiyatı

Bu makaleyi hazırlarken Bitcoin fiyatı, dün etkileyici toparlanmanın ardından belirlenen seviyenin fiyat noktasından biraz daha düşüp 4,575.04 dolar seviyesine geriledi. Yine de, iyimserliğin devam etmesi için bol miktarda yer var. Beklenenden az yatırımcı paralarını satarsa, para biriminde güven seviyesinin yükseldiğini gösterecek ve fiyatlar bir kez daha dalgalanmaya devam edecektir. 

“Balon” kelimesi, kripto çevrelerinde çok fazla konuşulur. Ancak, Bitcoin’de olduğu düşünülürse bile, bu baloncuklar kendilerini dirençli bulma eğilimindedirler ve uzun süre dayanabilir. Birçok yatırımcı, giderek belirsizleşen bu zamanlarda Bitcoin’e güvenli bir cennet olarak bakıyor ve kriptoya yatırım yapmak için altının dışında bu parayı alıyorlar. Bir kez daha söylemeliyiz ki uzun vadenin yanı sıra, piyasanın yakın gelecekte nasıl ücret alacağını bilemeyiz. Fakat en azından şu an için, dik tırmanışlar ve kısa düşmeler nedeniyle bu hız trenini kullanmaya devam edeceğiz.