BitConnect (BCC) Nedir? BitConnect (BCC) Nasıl Alınır?

BitConnect (BCC) Nedir? BitConnect (BCC) Nasıl Alınır?

BitConnect (BCC) Nedir?

BitConnect (BCC) Nedir?

BitConnect coin (veya BCC kısaltması); kişilerin alış verişlerini devlet tarafından kontrol edilemeyen bir para biriminde saklamasına veya yatırım yapmasına ve hatta yatırım üzerinde önemli bir menfaat elde etmesine olanak tanıyan, açık kaynaklı, eşler arası, topluluğa dayalı merkezi olmayan kripto para birimidir. Bu, BitConnect Coin’i cüzdanlarında tutan herkesin, ağın güvenliğini sağlamak için kendi dengeleriyle ilgilenmesi anlamına gelir.

2016 yılında piyasaya çıkan BitConnect’in amacı, dünyanın ilk eşler arası bitcoin ödünç verme platformu olmak, kullanıcıların kendiliğinden para ödemek ve otomatik olarak faiz kazanmalarına izin vermektir. Belki de daha da önemlisi, coinin değeri (BitConnect Coin veya BCC) 2017’de büyük yatırım fırsatları sunarak birden artmıştır. 

BitConnect (BCC) Nasıl Alınır?

BitConnect alım satım işlemlerini “Altcoinler Nasıl Alınır?” makalemizi inceleyip öğrenebilirsiniz. Çünkü ülkemizde BCC al-sat işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz bitcoin borsası bulunmamaktadır. Altcoin alım satım işlemleri için yurt dışı coin borsalarını kullanmanız gerekmektedir. İsterseniz altcoin işlemleri için popüler bitcoin borsası binance.com sitesine üye olabilirsiniz. 

Türkiye’deki coin siteleri için Coin Borsaları yazımıza bakabilirsiniz. 

İsterseniz “Bitcoin Nasıl Alınır?” yazımızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıca güncel Coin Fiyatları için bu websitesinden yararlanabilirsiniz.

Bitcoin Üretmek İçin Hangi Ekran Kartını Seçmeliyiz” videosuna da bakabilirsiniz.