Black Desert Mobile, 2. Yıl Dönümünü Heyecan Verici Etkinlikler ve Ödüllerle Kutluyor

Black Desert Mobile, 2. Yıl Dönümünü Heyecan Verici Etkinlikler ve Ödüllerle Kutluyor

Pearl Abyss, bugün Black Desert Mobile'ın 2. yıl dönümünü kutlamak için bir dizi heyecan verici etkinliği duyurdu.

Kutlama dediğin pasta ve mumla olur! Maceracıların, oyuna giriş yaparak ve çeşitli görevleri tamamlayarak 2. Yıl Dönümü Doğum Günü Mumlarını toplamaları şiddetle tavsiye ediliyor. Toplanan mumlar Primal Ekipman Seçim Sandığı almak için takas edilebilir.

 Kutlama Takvimi Etkinliklerle Dolu 

Maceracılar, özel bir Koleksiyon etkinliği ile de Black Desert Mobile anılarını canlandırabilirler. Koleksiyonlarını 21 Aralık'a kadar tamamlayabilir ve Aşama 7 Pet ve karakterlerini büyütmeye yardımcı olacak Maceracının Primal Simya Taşı Seçim Sandığı gibi en üst seviye eşyalar elde edebilirler.Black Desert Mobile 2. Yıl

Ayrıca, en çok sevilen mini oyunlardan biri olan 3×3 Art Puzzle kutlama için geri döndü. Bu seferki puzzle CalpheON Şöleni Sanat Festivali’ne gönderilen eserlerden seçildi. Maceracılar, Relic Fragment ve Dark Coin gibi çeşitli ödüllerin yanı sıra 2. Yıl Dönümü Her Şey Dahil Plus Sandığı da alabilecekler.

CalpheON Şöleni için Geri Sayım Başladı 

Kutlamalar kapsamında daha fazla yıl dönümü etkinliği ve ödülü sunulacak. Maceracılara, özel bir D-Day Hediyesi olarak çok yüklü miktarda Abyssal Simya Taşı Seçim Sandıkları, Caphras Tozu ve Restorasyon Parşömenleri verilecek. Bir Hot Time Etkinliği de ayrıca %500'e varan Hot Time avantajları sunarak Maceracıların av deneyimini daha keyifli hale getirecek.

Black Desert Mobile 2. Yıl

Son olarak, yine yılın o zamanı geldi. Black Desert Mobile için CalpheON Şöleni, 12 Aralık’ta düzenlenecek. Maceracılar heyecan verici duyurular, etkinlik programları ve ödüllerle dolu keyifli şöleni dört gözle bekleyebilirler. Maceracıların CalpheON Şöleni için ısınmaya başlayabilecekleri çeşitli özel oyun içi etkinlikler şimdi oyunda erişilebilir.

CalpheON Şöleni YouTube üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Daha fazla bilgi için Black Desert Mobile’ın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.