Black Desert Türkiye&MENA’da Arsha Arenası 2020 Kayıtları Başladı !

Black Desert Türkiye&MENA’da Arsha Arenası 2020 Kayıtları Başladı !
Black Desert TürkiyeMENA’da Arsha Arenası 2020 Kayıtları Başladı ! Oyunun sevilen etkinliklerinden biri olan Arsha Arenası, Maceracılarla yeniden buluşuyor. Etkinlikler sayesinde kazanılan ödüller ile Maceracılar sınıflarını geliştirmeye devam ediyorlar. Değerli ödüllerle Vaha etkinlikleri oyuna dahil olurken, balıkçılık, toplayıcılık ve avcılık aracılığıyla da Maceracıların eşya düşürme şansları artacak.
 
Pearl Abyss bugün Arsha Arenası 2020 – Sınıf Turnuvaları kayıtlarının başladığını duyurdu. Bugünden itibaren Maceracılar, kendi sınıflarındaki ustalığını gösterip adlarını duyurmak için turnuvaya kayıt olabilecek.
 
Arsha Arenası, Maceracıların yönetici olmasını ve çeşitli PvP maçlarının kurallarını belirlemelerini sağlayan özel bir savaş turnuvası olma özelliği ile Black Desert evrenini farklı boyutlara taşıyor. Turnuva, bu sefer sadece ilgili sınıfın deneme karakteri ile giriş yapan bireysel katılımcılar için yapılacak.
 
Maceracılar, Black Desert TürkiyeMENA’nın resmi internet sitesinden 5 Nisan tarihine kadar giriş yaparak kayıt edebilecekler. Her aileden sadece bir sınıf kayıt edebilecek ve kaydedilen sınıf daha sonra değiştirilemeyecek. Ödüller ve özellikler de dahil olmak üzere turnuvayla ilgili en son bilgiler resmi internet sitesi üzerinden güncellenecek.

Arsha Arenası ve Vaha Etkinliği ile Sınıflar Daha Çok Gelişecek

Arsha Arenası’ndan gelecek özel ödüllerin yanı sıra, Maceracıların sınıflarını geliştirmelerine yardımcı olacak değerli ödüller elde etmesi için Vaha etkinlikleri de oyuna dahil oluyor. Bugünden itibaren, Maceracılar özel görevleri tamamlayabilir ve NPC Ellie'den özel ürünler satın alabilirler. Ayrıca her gün en az 30 dakika oyunda kalarak maksimum 12 defa Rüya Kutusu elde edilebilecekler. Maceracılar, oyuna dahil olan yeni eklentilerle birlikte sınıflarını geliştirme imkanı bulacak.
 
Tüm bunlara ek olarak, eşya düşürme oranlarındaki artış avcılığın yanı sıra balıkçılık ve toplayıcılık için de 8 Nisan tarihine kadar devam edecek.  Kara Taşlar, Kadim Yadigar Kristal Parçaları, Sert Kara Kristal Parçaları ve Keskin Kara Kristal Parçaları gibi değerli eşyalar daha yüksek bir şansla elde edilebilecek.
 
Daha fazla bilgi için Black Desert TürkiyeMENA resmi internet adresini ziyaret edebilirsiniz.