Black Desert Türkiye&MENA’da Ramazan Kutlamaları Devam Ediyor

Black Desert Türkiye&MENA’da Ramazan Kutlamaları Devam Ediyor

Black Desert TürkiyeMENA’da Ramazan Kutlamaları Devam Ediyor ! Geçen hafta Black Desert TürkiyeMENA’ya dahil olan Ramazan Kutlamaları etkinliği bu hafta da Maceracılar için devam ediyor. Oyuna dahil olacak Bayrak Yarışı etkinliği sayesinde birçok ödül kazanan Maceracılar, diğer etkinliklere de katılarak değerli eşyalar elde edebilecek aynı zamanda özel ödüller kazanabilecek.

Pearl Abyss bugün Ramazan kutlamalarının Black Desert TürkiyeMENA'da devam ettiğini duyurdu. Maceracılara çeşitli etkinlikler ve ödüller sunan Ramazan Etkinlikleriyle kutlamalara katılmaya devam edebilecekler.

Kutlamalar kapsamında “Maceracılar Destekleyici Mesaj” etkinliği ile 12 Mayıs tarihine kadar ödüller kazanabilmek için diğer Maceracılara GM'nin anahtar kelimelerinden birini içeren bir destek mesajı yazmaları gerekecek. Kutlamaların ikinci bölüm etkinliği olan “Black Desert Seyahat Fotoğrafı Yarışması” etkinliği ile 20 Mayıs tarihine kadar anılarla veya muhteşem bir manzarayla dolu bir oyun içi konumdan ekran görüntüsünü paylaşan Maceralar büyük ödüller kazanacak. Son olarak üçüncü bölüm etkinliği “Sürpriz OX Sınav Etkinliği” ile, 19 Mayıs tarihine kadar her gün OX Sınavı'na katılanlara çeşitli ödüller verilecek.  3 etkinliğin tümüne katılanlar arasından seçilen 10 kazanan ise özel bir hediyeye sahip olacak.

Bu hafta Maceracıları birçok indirim ve özel eşya bekliyor!

Buna ek olarak, bu hafta İnci Dükkanı’nda Maceracılar için birbirinden özel fırsatlar yer alacak. Maceracılar, Binek kategorisindeki eşyalarda %30 indirimden yararlanabilecekler ve yalnızca bir hafta boyunca İnci Dükkanı’nda yer alacak olan özel Kibelius paketini de satın alabilecekler. Ayrıca, ekstra bir Hot Time etkinliği gerçekleşmeye devam edecek, ancak bu sefer etkinlik daha da yüksek Level EXP, Beceri EXP ve düşme oranları sunacak.

Matruşka etkinliği hala çeşitli eşyalar arayan Maceracılar için devam ediyor. Matruşka 13 Mayıs tarihine kadar balık avlayarak, toplayıcılık ve avcılık yaparak üretilebilecek. Bununla birlikte, Maceracılar ayrıca Wacky Toshi'ye mezuniyet araştırmasında yardımcı olmaya devam edebilecekler.

Daha fazla bilgi Black Desert Türkiye MENA’nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.