Black Ops 4 Blackout En İyi Drop Konumları – Blackout Harita Rehberi

Black Ops 4 Blackout En İyi Drop Konumları – Blackout Harita Rehberi

Black Ops 4 Blackout Yağma Yerleri

Black Ops 4 Blackout Yağma Yerleri

Biraz şakınlıktan sonra, Call of Duty: Black Ops 4’ün Blackout modundaki haritayı bir araya getiren adlandırılmış alanların çoğunun, Treyarch’ın CoD oyunlarından en popüler multiplayer ve Zombies haritalarından bazılarını yansıttığını farkedeceksiniz. Yerleşik BR oyuncuları tarafından gözlemlendiği gibi yağma bolluğu, Call of Duty için ikonik olan hızlı hareketlilik kadar cömerttir. Bu yüzden planörle kanatlanıp nereye gideceğinizi seçmek PUBG’deki kadar zor değildir. Yine de, bazı noktalar güvenilir bolluklar için daha az drop olan yerlerden ve diğerlerinden ayrılır. Bu yazıda Blackout‘un yağma için seçim alanlarını derlemeye çalıştık. İşte Blackout’un en iyi drop konumları.

1. Nuketown Island (B5)

1. Nuketown Island (B5)

Blackout’un haritasının batı kenarındaki bu adanın yüzeyini çevreleyen harap edilmiş evlerin T şeklindeki caddesi bol miktarda silah ve zırh barındırır, bu yüzden buraya inmeyi tercih ederseniz, garantili bir yakınlaşma eylemi bekleyebilirsiniz. Adanın gerçek ödülü yeraltında yer alır: yüzeyini örten beton kuluçka yolları ile erişilebilen geniş bir sığınak kompleksi (güney caddenin sonunda olduğu gibi).

Sığınağın düz geçiş yollarının göreceli güvenliği ile birleştiğinde, daha nadir görülen altın varyantlar gibi kaliteli donanımlar için bu artan bir olasılıktır diyebiliriz. Keşif için yeterli zaman ayırın ve turun ilk aşamalarında tamamen BR zengini olarak sığınaktan çıkabilirsiniz. Kuzeydoğu ve güneydoğu köprüler genellikle keskin nişancılar tarafından izlendiğinden, adadan ayrılırken dikkatli olun.

2. Asylum (G4)

2. Asylum (G4)

Birileri haykırıyor olabilir, “Hey, Blackout’a koyduğumuz zombileri kontrol edin “. Cadılar Bayramı-kartpostal Asylum haritanın doğusundaki tepelerin üstüne tünemiş. Binanın iki katını dolaşırken, eğer uzakta mavi ışık demeti varsa, bu konumun zombileri olup olmadığını görebilirsiniz.

Burada, Zweihander LMG ve Monkey Bomb bombası da dahil olmak üzere Black Ops’un Zombies serisinden güçlü silahlar alabilirsiniz. Zombilerin kendileri, yüce Ray Gun gibi tıbbi eşyaları ve silahları (ateş ettiğiniz tür) drop yapma şansına sahipler. Asylum ayrıca biraz sarf malzemesi veya altın varyantı ödüllendirecek bir Mystery Box (genellikle ikinci katta) spawn yapabilir.

3. Lighthouse (C7)

3. Lighthouse (C7)

Haritanın uzak güneyindeki yalnız görünen Lighthouse (Deniz Feneri). Buraya iniş çok daha telaşsız bir donanım toplama stratejisini temsil eder. Çünkü pek çok oyuncu ya çemberi yakalamak ya da iç bölgeye daha fazla hareket etmek için uzun yolculuğu tercih etmiyor. İndikten sonra hemen çarpışma ihtimaliniz düşüktür. Bu yüzden Lighthouse’a inenler, nispeten turun erken zamanlarında dinlendirici bir şekilde donanım toplarlar.  Tipik olarak tutarlı bir level 3 zırh yükseltebilirsiniz. Bir ATV, deniz fenerinin yürüyüş yolunun sonuna yakın bir yerde spawn olur.

4. Fracking Tower (E6)

4. Fracking Tower (E6)

Güvenliğinizi kontrol edin, çünkü Fracking Tower (Fracking Kulesi) tüm haritanın en yoğun bölgelerinden biri. Haritanın merkezinin hemen güneyinde yer alan otel, yakınlardaki diğer simgesel yapılar için mükemmel bir başlangıç noktasıdır ve kule alanları, kümelenmiş ofis binaları ve kargo konteynerleri içinde yer alan donanım yığınları sunar. Kuleye tırmanmak, etraftaki tepelerin komutadan görünüşünü sağlar, ancak keskin nişancı ateşi riski nedeniyle uzun süreli olmaz. Neredeyse her zaman beş ya da daha fazla ziyaretçiye sahip olacağınız için, bu avantajları hızlı hareket etme becerilerinize karşı ölçün.

5. Construction Site güneyindeki Mahalle (C3)

5. Construction Site güneyindeki Mahalle (C3)

Haritanın ana noktaları arasında isimlendirilmemiş alanlar, çoğu zaman küçük bir yüzleşmeyle birlikte bolca donanımı almak için altın madenlerdir. Böyle bir konum, Construction Site (Şantiye)’ın hemen güneyinde modern evlerin olduğu yerdir. Her ev, üst düzey bir zırh ve pasif sarf malzemesi barındırır. Popüler Koshka keskin nişancı tüfeği de burada herkesin görebileceği konuma sahiptir. Eğer farkedilirseniz, güneydoğuya doğru ağaç yamacına veya görüş alanlarını kırmak için sahile inmesi kolaydır. Aynı zamanda, Array veya Nuketown Island’dan kuzeye doğru giden gezginleri pusuya düşürmek ya da Construction Site’ın karşısına suikast denemek için en iyi konumdasınız.

6. Hydro Dam’in batısında bulunan Control Center binaları (G2)

6. Hydro Dam'in batısında bulunan Control Center binaları (G2)

İlk birkaç turunuza alışmak için harika bir yer. İki büyük ofis binası, gelişen Hydro Dam (Hydro Barajı)’in hemen batısında çok sayıda donanım, silah, el bombası, ilaca ev sahipliği yapar. Ayrıca haritanın kenarına yakınlığı nedeniyle az oyuncu sayısına sahiptir. Emniyetli Rampart-17 ve ICR-7 saldırı tüfekleri de dahil olmak üzere, her ofisin ikinci katında, beygir gücü silahı bulacaksınız. Hydro Dam, ofiste harcadığınız zaman boyunca muhtemelen yağmalanacağı için batıya giden yolu kaplayan evlerin üstünden gitmeyi deneyin. Eğer öldürmek istiyorsanız, güneybatı Train Station (Tren İstasyonu)’a gidin.