Black Ops 4 Güncellemesi Şimdi Aktif

Black Ops 4 Güncellemesi Şimdi Aktif

Black Ops 4 Güncellemesi

Black Ops 4 Güncellemesi

Treyarch, Call of Duty: Black Ops 4 için yeni güncellemeleri ayrıntılandıran bir Reddit yayını yayımladı. Bir güncelleme çoktan yayına girdi ve yeni özellikli Multiplayer oynatma listeleri eklendi. Gerisi Ocak ayı boyunca planlanan, çoğunlukla Zombies ve Blackout yaması olacak.

8 Ocak tarihli güncelleme, Endurance Chaos Moshpit’i Featured oynatma listesine ekliyor. Ayrıca Mercenary Capture Moshpit, Mercenary Hardcore Moshpit, Deathmatch Moshpit ve Map Pack Moshpit’i Featured kategorisine dahil ediyor.

Treyarch, bu ay sonra League Play’i Black Ops 4‘e katacak. Yeni özellik, yarışmacıları 50 oyunculu gruplara sokan, beceri tabanlı eşleştirme ile profesyonel maçlarda gördükleri çizgiler boyunca rekabetçi çok oyunculu bir şeye dönüşüyor. League Play etkinlikleri, genellikle bir turnuva gibi üç gün sürecek ve becerilerinizi geliştirebilmeniz için her etkinlik arasında sıralanmamış eşleştirme maçları yer alacak.

Ayrıca yeni Zombies özelliklerinin ve içeriğinin uygulanması için belirlenmiş planlar da vardır. Gauntlets, önümüzdeki hafta bazen Voyage of Despair’da başlıyor ve oyunun PS4 versiyonuna üç yeni Elixir geliyor. Treyarch ayrıca, Zombies moduna gelen bu büyük değişikliklerle ilgili yeni detaylar da sundu. Bu yıl önümüzdeki hafta “Zombies’e özel bir tarih” sırasında paylaşılacak.

Yine gelecek hafta, Treyarch Blackout’ta yağmalamayı kolaylaştıran konsollar hakkında bir güncelleme yayınlayacak. Bir işaretçiyi hareket ettirmek yerine envanterinizi tıklayabilir ve birden fazla silah ve donanıma yakınsanız, yerden almak istediğiniz öğeyi daha kolay seçebileceksiniz.