Black Ops 4 İkonik Nuketown Haritasını PS4’e Ekliyor

Black Ops 4 İkonik Nuketown Haritasını PS4’e Ekliyor

Black Ops 4 Nuketown Haritası

Black Ops 4 Nuketown Haritası

Bazı yeni içerik çok yakında Call of Duty: Black Ops 4 yolunda. Treyarch, oyunun son güncellemesi için yama notlarını yayınladı. Geliştirici, hayran favorisi olan Nuketown haritasını geri getiriyor ve bu hafta bazı oyuncular için bedavaya geliyor.

İlk olarak Call of Duty: Black Ops‘un çağrısına katılan Nuketown, serinin en ikonik çok oyunculu haritalarından biri haline geldi. Aynı genel düzeni korurken, her takip eden Black Ops oyununda, her seferinde farklı bir görünüm kazandı. Black Ops 4‘te, Nuketown kışın ölüleriyle küçük bir Rus şehri şeklini alır. İlk bakışınızı fragmanda görebilirsiniz.

Activision’ın Sony ile zamana özgü ayrıcalık anlaşması sayesinde Nuketown PS4‘te ilk olarak 13 Kasım’da başlayacak. Bir Xbox One ve PC sürümü daha sonra gelecektir. Treyarch tam olarak haritanın bu iki platforma ne zaman geleceğini açıklamamıştır. Ama PS4 anlaşma süresi yedi gündür. Dolayısıyla Xbox One ve PC oyuncuları önümüzdeki hafta Nuketown’u tekrar ziyaret etme şansını yakalayacaklar.

Treyarch’ın Call of Duty: Black Ops 4 için planlanan çok daha fazla ücretsiz içeriği var. Gelecek ay, geliştirici birkaç yeni Uzman karakterin ilkini oyuna sunacak. Treyarch ayrıca oyunda daha sezonluk, haftalık ve diğer sınırlı zaman etkinliklerini tutmayı planlıyor ve battle royale’den ilham alan Blackout modunun kendi düzenli harita güncellemeleri, genişletme modları ve yeni modlarını da alması planlanıyor.

Treyarch, Black Ops 4’ü düzenli güncellemeler ve yamalarla düzeltmeye ve geliştirmeye devam ediyor. En son, Zombies modunda bazı kalıcı istikrar sorunlarının çözümüne odaklandı ve Blackout‘a ve çok oyunculuğa birkaç ince ayar yaptı.