Black Ops 4 Tatil ve Double XP Etkinlikleri Başladı

Black Ops 4 Tatil ve Double XP Etkinlikleri Başladı

Black Ops 4 Tatil ve Double XP Etkinlikleri

Black Ops 4 Tatil ve Double XP Etkinlikleri

Call of Duty: Black Ops 4 geliştiricisi Treyarch, oyun boyunca Tatil etkinlikleri ve promosyonlarını kullanıma sundu. Bunların arasında, oyunun battle royale modu Blackout için mevsimsel bir makyaj, aydınlatma ve süslemelerle serpiştirilmiş ortamlar vardı. Oyunda ayrıca kartopu var ve Stashes teması da tatil temalı.

Blackout oyuncuları ayrıca Close Quarters Frenzy adlı yeni bir sınırlı zaman moduna da sahipler. Modu açıklayan Treyarch, “Yakınlık kullanarak daha hızlı bir Collapse aşmak için savaşın. Silahlar, av tüfekleri, SMG’ler, tabancalar ve yakın dövüş hayatta kalmanın tek yoludur.

Bu arada Black Market’te, kilidini açmak için geniş bir yelpazede yeni temalı parçalar var. Activision, Sony ile Black Ops 4 için zamanlanmış bir anlaşmaya sahip olduğundan, bu öğeler şu anda yalnızca PS4’te mevcut, ancak 20 Aralık’ta Xbox One’a ve PC’ye ulaşacak. Bu arada Zombies‘de, özel bir kilit açma karşılığında oyunculara tamamlaması gereken bir takım zorluklar sunan Winter Calling etkinliği var.

PS4, Xbox One ve PC’deki oyuncular da 14 Aralık’tan başlayarak hafta sonu sürecek olan çok oyunculu ve Zombies’deki çift deneyim puanlarına sahip olacaklar. Bu süre içinde Blackout oynarsanız, iki katına çıkarsınız.

Treyarch, en son Black Ops 4 güncellemesinde oyunun tüm sürümlerinde yaptığı çeşitli değişiklikleri de ayrıntılı bir şekilde anlatmıştır. Yama notları, oldukça çeşitlidir, çeşitli istismarlara nasıl hitap ettiğine, çok oyunculuğun geliştirilmiş kararlılığına, karışık oynatma listelerine ve ayarlanmış Operatörlere ilişkin bilgileri içerir. Tam yama notlarını burada görebilirsiniz.