Black Ops 4 Zombies Güncellemesi ve Etkinliği Şimdi Aktif

Black Ops 4 Zombies Güncellemesi ve Etkinliği Şimdi Aktif

Black Ops 4 Zombies Güncellemesi

Black Ops 4 Zombies Güncellemesi

Treyarch, Call of Duty: Black Ops 4 için yeni bir güncelleme yayınladı. Geliştiricinin daha önce ayrıntılı olarak açıkladığı gibi, oyun modlarının üçü de bu haftaki yama ile biraz dikkat çekti, ancak en yenileri Zombies için kaydedildi. Oyun içi etkinlik ve diğer içerikler.

15 Ocak’tan itibaren Treyarch, Zombies’de 115 Day Celebration (115 Gün Kutlaması) düzenliyor. Black Ops lore’daki ölümsüz canavarları yaratmada kullanılan elemente bir referanstır. Etkinlik sırasında, oyuncular normal miktarda iki kez XP, silah XP ve Nebulium Plasma alacaklar. 115 Day Celebration tüm platformlarda yayında ve 18 Ocak’ta bitmesi planlanıyor.

Ek olarak, PS4 oyuncuları şimdi Zombies modunda Gauntlet’leri alabilir. Treyarch, bunları “her turda oynanışı düzenleyen benzersiz kurallarla 30 turluk zorluklar” olarak nitelendiriyor. Oyuncular kaç tur attıklarına bağlı olarak madalya ve ödüller kazanabilirler ve 30. turu başarısız olmadan temizlemeyi başarırlarsa Amblemleri için “benzersiz bir ödül” kazanacaklar.

Sonunda Treyarch, Zombies için üç yeni Elixirs tanıttı. Bunlar şu anda PS4’te mevcuttur; hepsi Epic nadirdir ve Treyarch’ın bloguna göre aşağıdaki gibidir.

Perk Up: Yüklemenizde olmayan 4 ek rasgele Perks kazanın.
Refresh Mint: Tüm ekibiniz için Ekipman, Perks ve Özel Silahlar için cooldownları yeniler.
Conflagration Liquidation: Bonfire Sale power-up spawnı.

Treyarch, yeni bir Perk, Mastery Camos ve klasik silahlar da dahil olmak üzere, Zombies modu yolunda daha fazla içeriğe sahip. Bunların “önümüzdeki haftalarda” gelmesi planlanıyor. Geliştirici ayrıca, yeni Gauntlets ve Faction Callings gibi, bu yıl için planlanan diğer yeni Zombies özelliklerine ve güncellemelerine sahiptir. Bunlar “tüm Zombies haritalarında ve oyuncuları daha önce hiç görülmemiş karakter özelleştirme ganimetleriyle ödüllendiren oyun modlarında 12 sezon benzersiz mücadele etkinliği sunar.”