Blizzard 2019 Overwatch Archives Etkinliğiyle İlgili İpuçlarını Ortaya Çıkardı

Blizzard 2019 Overwatch Archives Etkinliğiyle İlgili İpuçlarını Ortaya Çıkardı

Havana, Küba’nın büyük olasılıkla bu yılki Overwatch Archives etkinliğinin ayarı. Makalede, küçük bir aile şirketi olarak başlayan Don Rumbotico adlı bir rom işletmesi anlatılıyor. “Anonim bir finansal grup” işletmeyi satın almaya olan ilgisini ifade eder, ancak Diaz ailesi reddeder. Daha sonra, içki fabrikaları yanar ve gönderilecek ürünler kaybolur, bu da şirketi orijinal değerinin küçük bir kısmını satmalarına neden olur.

Overwatch lore’daki bir terör örgütü olan Talon, önceki Archives’de ortaya çıktı. “Anonim bir finansal grup” olurlar ve böyle bir işlemi zorlamak için tatsız uygulamaları kullanmakta çekinmezler.

Bir event olasılığı

Halen Havana’da ayarlı herhangi bir harita bulunmuyor. Ayrıca, gazetenin ikinci bir bölümünde yakında adaya saldıran bir fırtınadan bahsediliyor. Bu, yoğun hava koşullarına bağlı bir Arşiv olayı anlamına gelebilir. En yeni Overwatch kahramanı Baptiste, Küba’nın da bulunduğu Karayip denizcilerinden.

Ayrıca, Karahe adlı bir kullanıcı tarafından Reddit’te yayınlanan bir yazı Havana gazetesinin meta verilerinin başlık olarak “OW_ArchivesPrint_Newspaper_SP_m07” içerdiğini gösterdi.

Overwatch Archives Hakkında

Overwatch Archives, lore temelli bir mevsimsel etkinlik, dört oyunculu bir ekibin botların dalgalarını denediği ve yendiği PvE oyun modudur. Bu botların dalgalarını yenerek oyuncular, etkinlik bittikten sonra elde edilemez hale gelen Archive Loot Box’ları ile sınırlı sayıda ürün kazanabilirler. Dört zorluk (Normal, Zor, Uzman ve Efsanevi) içerir.

Her yılki Overwatch Archives etkinliği, belirli bir hikaye ve fiziksel konumdan sonra temalı olarak düzenlenir. 2017 yılında oyun moduna Uprising adı verildi. King’s Row’da bulunan oyuncular yapay zekaya sahip bir tür robot olan Null Sector omniğini yenmek için birlikte çalıştı. 2018 yılında, Retribution olarak seçildi. İtalya’daki Rialto’nun bir sürümünde yer alan oyuncular bir araya geldiler ve Talon’un en yükseği olan Bartalotti’yi tutuklamaya çalıştılar.