Blizzard, World of Warcraft Classic PvP İçerik Planını Açıkladı

Blizzard, World of Warcraft Classic PvP İçerik Planını Açıkladı

World of Warcraft Classic PvP İçerik Planı

World of Warcraft Classic PvP İçerik Planı

Blizzard, geçtiğimiz ay World of Warcraft Classic’in, bu yaz yayınlanmaya başlandığında, orjinal oyunun güncelleme programına dayanarak altı aşamada piyasaya sürüleceğini söyledi. Bugün, orijinal WoW sürüm modelini izleyecek olan PvP’nin içerik planı hakkındaki detayları yayınlandı. Bu detaylara göre WoW Classic‘te başlatıldığında “resmi bir PvP sistemi” olmayacak.

Yine de ceza almadan oyuncularınızı öldürebileceksiniz. Çünkü PvP sistemi yok demek Dishonorable Kills yok demektir. Honor System ve PvP Rank Ödülleri’nin tanıtılacağı Classic‘in ikinci aşamasına kadar. Bu ödüller 1.12 yamasının sürümleri olacak, ancak elde edilmesi kolay olmayacak: Blizzard, “Honor System’e katılmak için önemli bir zaman yatırımı gerektireceği” konusunda uyardı.

Classic’in üçüncü aşaması, Alterac Valley ve Warsong Gulch savaş alanlarını ve ilgili satıcılarını getirecek. Ancak tüm ürünleri hemen bulunamayacak. Örneğin, Warsong Gulch’un Spell Penetration bibloları World of Warcraft‘a 1.9 yamasına kadar eklenmedi. bu yüzden muhtemelen 5. aşamaya kadar Classic’te görünmeyecekler. Arathi Basin dördüncü aşamada ortaya çıkacak. Altıncı aşamada dünya PvP hedeflerinin Silithus ve Eastern Plaguelands’deki gelişini göreceksiniz.

World of Warcraft Classic’in henüz bir çıkış tarihi yok. Ama, planlanan güncelleme aşamalarına göre, PvP içerik yayınlama programının hızlı ve kaba bir şekilde gözden geçirilmesi aşağıdadır. Classic güncelleme zamanlamasının 5. aşamasında, oyuna herhangi bir yeni PvP içeriği eklenmeyecektir, bu yüzden listelenmemiş.

1. Aşama (WoW Classic Lansmanı)
– Dünyada birbirinizle PvP yapabilirsiniz. Ancak hiçbir izleme yoktur ve bunu yapmak için resmi bir ödül de yoktur.

2. Aşama
– Honor System (Dishonorable Kills dahil)
– PvP Rank Ödülleri

3. Aşama
– Alterac Valley (sürüm 1.12 869)
– Warsong Gulch

4. Aşama
– Arathi Basin

6. Aşama
– Silithus ve Eastern Plaguelands’deki Dünya PvP Hedefleri