Bloodstained: Ritual Of The Night Sonunda Çok Oyunculu Olacak

Bloodstained: Ritual Of The Night Sonunda Çok Oyunculu Olacak

Bloodstained: Ritual Of The Night

Bloodstained: Ritual Of The Night

Bloodstained: Ritual of the Night‘ı aldıysanız, reklamı yapılan özelliği oyunda görmemiş olmak sizi şaşırtmış olabilir. Çoklu oyuncu modu henüz oyunda yok ama yayıncıya göre hala yolda.

Xbox Store ve PlayStation Store oyunu çok oyunculu olarak, Steam ve Nintendo ise tek oyunculu olarak listeliyor. Oyun şuan için sadece tek oyunculu. 505 Games’ten bir basın açıklamasına göre çoklu oyuncu modu birkaç ücretsiz güncellemeden biri olarak gelecek. Listelenen çevrimiçi ve yerel işbirliği ve Versus modlarının yanında  Roguelike modu, Boss Rush, Chaos Modu ve Nightmare Difficulty gibi diğer lansman sonrası güncellemeler de eklenecek.

Bloodstained, yaratıcısı Koji Igarashi’den sonra “Iga Vania” olarak adlandırıldı. Igarashi, Symphony of the Night gibi klasik Castlevania oyunlarına modernleştirilmiş bir saygı olarak tasarladı. Ancak Dracula’yı durdurmak için yola çıkan bir vampir avcısı ailesinden ziyade, Miriam adlı şeytanlara karşı savaşan simya tarafından geliştirilmiş bir kıza odaklanıyor. Tabii ki bir kale de.

Bloodstained’in piyasaya sürülmesi sessiz sedasız oldu, E3’ten sonra pekte fazla hayran kalmadı. Fragmanı Shovel Knight vaadi ile sıçrama yaptı. 

Oyunu buradan indirebilir, sistem gereksinimlerine ise buradan bakabilirsiniz.