Borderlands Yılın Oyunu Sürümü Bugün Çıkıyor

Borderlands Yılın Oyunu Sürümü Bugün Çıkıyor

Borderlands Game of the Year

Borderlands Game of the Year

Borderlands serisinin hayranları, Gearbox geliştiricisinin geçen haftaki PAX East panelinde Borderlands 3’ü duyurduğunda biraz rahatladılar. Panel sırasında ayrıca Gearbox, Borderlands: Game of the Year Sürümünün yeniden yapılandırıldığını doğrulamıştı. Ve şimdi yenilenen Borderlands: GotY‘nin çıkış tarihi neredeyse geldi.

Resmi Twitter hesabı, Borderlands: GotY’nin 3 Nisan’da piyasaya sürüleceğini doğruladı. PlayStation 4 ve Xbox One’da mevcut olacak. Steam’de mevcut olan Game of the Year sürümü sahipleri güncellemeyi ücretsiz olarak indirebilir.

Borderlands: GotY Ekim 2010’da piyasaya sürüldüğünde, The Zombie Island of Dr. Ned, Mad Moxxi’s Underdome Riot, The Secret Armory of General Knoxx ve Claptrap’s New Robot Revolution DLC paketlerinin dördünün de bulunduğu orijinal Borderlands’ı bir pakette sunmuştu. Bu yenilenmiş sürüm de tam olarak aynı şeyi yapacak, ancak oynanışta ince ayarlar (örneğin yeni bir mini harita gibi), yeni silahlar serisi, yeni karakter özelleştirme seçenekleri ve daha fazlası gibi bazı yeni ilaveler getirecektir. Gearbox ayrıca mücadelenin son patronunu değiştirerek “daha ilgi çekici, zorlayıcı ve ödüllendirici” hale getiriyor.

Ayrıca, Borderlands: The Handsome Collection için bir Ultra HD doku paketi Borderlands: GotY ile aynı gün satışa sunulacak. Resmi Borderlands web sitesine göre, UHD doku paketi “karakterleri, araçları, silahları ve ortamları” etkileyecektir.