Brigade E5: New Jagged Union Savaş Oyunu, Indiegalada Ücretsiz Oldu

Brigade E5: New Jagged Union Savaş Oyunu, Indiegalada Ücretsiz Oldu

 COVID-19 salgını yüzünden evinden çıkamayan oyunseverler için ücretsiz hale gelen oyunları sizler için bulup paylaşmaya devam ediyoruz. Ücretsiz oyun furyasına bu seferde Indiegala oyun platformu katılıyor. 

 Indiegala oyun platformunun ücretsiz olarak sunmaya başladığı oyun Briagade E5: New Jagged Union olarak bilinen taktiksel savaş oyunudur. Briagade E5: New Jagged Union  bizleri iç savaşın içine tropikal bir ülkeye götürüyor. Tropikal ülkede bizlere tahsis edilen görevleri yerine getirmeye çalışacağız. Bu görevlerin asıl amacı düzeni bozulan tropikal ülkenin düzenini sağlayabilmek olacak.

Oyun hakkında:

“Briagade E5: New Jagged, oyuncuları küçük bir tropikal Palinero ülkesinde iç savaşın eşiğine yerleştiren taktiksel bir oyundur. Misyon: bir grup paralı asker kiralayın ve ülke kendisini tamamen harap etmeden önce kötüleşen durumun kontrolünü ele alın.

Hikaye, oyunculara çatışmanın üç farklı bakış açısını deneyimleme veya küresel hakimiyette kendi hedeflerine ulaşmak için siyasi yapıyı çalışma fırsatı sunuyor. Başlık için oyun oynamak, gerçek zamanlı ve sıra tabanlı oyunları başarıyla birleştiren SPM® (Akıllı Duraklatma Modu) adı verilen yenilikçi bir savaş sistemine dayanmaktadır.

Standart sıra tabanlı sistemlerden farklı olarak, Tugay E5: Yeni Jagged Union sıra tabanlı modda “eylem noktaları” kullanmaz, ancak birimlerin daha doğal ve çeşitli davranışlarına neden olan karakter becerilerini ve özelliklerini dikkate alır. Ayrıca oyuncular otomatik olarak yapılacak bir komutlar dizisi verebilirler.

Silah seçimi, 100'den fazla doğru modellenmiş ateşli silah, çeşitli mühimmat tipleri, el bombaları, vücut zırhı ve özel ekipmanlarla son derece talepkar hayranları bile tatmin edecek. Oyuncular ayrıca çeşitli araçlar, keskin nişancı kapsamları, mini bombaatarlar, süngü, vb. Ekleyerek silahları değiştirebilecek ve yükseltebilecekler. Oyun CTF, Deathmatch ve Fortress dinamik oyun ile kapsamlı LAN ve İnternet Çok Oyunculu modları sunuyor. SPM®, takım savaş stratejisi türü için yepyeni bir özelliktir. Tüm oyunculara, düşmanlarının duraklamasını bile kullanarak askerlerine aynı anda komuta etme şansı verir.”

 Briagade E5: New Jagged Union'u ücretsiz olarak edinebilmek için yapılması gerekenler:

1- https://freebies.indiegala.com/brigade-e5-new-jagged-union/ bu linten oyunun kampanya sayfasına erişin. 

2- Brigade E5: New Jagged Union'u 'KÜTÜPHANENİZE EKLEMEK İÇİ GİRİŞ YAPIN' kısmına tıklayara hesabınıza giriş yapın. eğer bir hesabınız yoksa hızlı bir şekilde hesap oluşturabilirsiniz. 

3- Hesabını yeni oluşturanlar tekrardan https://freebies.indiegala.com/brigade-e5-new-jagged-union/ bu bağlantıya girip 'KÜTÜPHANENİZE EKLEYİN

4- Kütüphanenize ekledikten sonra yönlendirileceğiniz sayfada 'VİTRİN KÜTÜPHANESİ' bölümüne tıklayarak oyunu indirebilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.