Bu Ay Çıkacak En İyi Oyunlar – Ekim 2017

Bu Ay Çıkacak En İyi Oyunlar – Ekim 2017

En İyi Oyunlar – Ekim 2017

Özellikle önceki oyunlardan yola çıkarak beklentilerimize göre bazı oyunları seçtik. Bu ay eski oyun serilerinden bazıları yeni oyunlarıyla çıkış yapacak; Middle-earth: Shadow of War, South Park: The Fractured but Whole gibi. Ama tam olarak beklenenler herhalde; Assassin’s Creed: Origins, Wolfenstein II: The New Colossus ve Super Mario Odyssey. 

1. Middle-earth: Shadow of War

1. Middle-earth: Shadow of War

Middle-earth: Shadow of War, Monolith Productions tarafından geliştirilen ve Warner Bros Interactive Entertainment tarafından yayınlanan yaklaşmakta olan bir rol yapma video oyunudur. Shadow of War, 2014’teki Middle-earth: Shadow of Mordor‘un devamı niteliğindedir ve 10 Ekim 2017’de Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için dünya çapında piyasaya sürülmesi planlanmaktadır. iOS ve Android için ücretsiz oynanabilir bir versiyonu çıkmıştır. 

2. South Park: The Fractured but Whole

2. South Park: The Fractured but Whole

South Park: The Fractured but Whole, Ubisoft tarafından geliştirilen ve South Park Digital Studios ile birlikte yayınlanan yaklaşmakta olan bir rol yapma oyunudur. South Park: The Stick of Truth oyununun devamı olan bu oyun, Amerikan yetişkin animasyon televizyon dizisi South Park‘a dayanıyor ve dizi yaratıcıları Trey Parker ve Matt Stone tarafından yazılmış. 17 Ekim 2017’de Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için dünya çapında piyasaya sunulacak. 

3. Assassin’s Creed Origins

3.  Assassin's Creed Origins

Assassin’s Creed Origins, Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen ve Ubisoft tarafından ana oyun ve 2015’deki Assassin’s Creed Syndicate‘nın devamı. Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için 27 Ekim 2017’de dünya çapında piyasaya çıkması planlanıyor.

4. Wolfenstein II: The New Colossus

4. Wolfenstein II: The New Colossus

Wolfenstein II: The New Colossus, MachineGames tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanacak yaklaşan bir birinci şahıs nişancı aksiyon-macera video oyunudur. Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için 27 Ekim 2017’de ve 2018’de Nintendo Switch için piyasaya çıkacak. Oyun, Wolfenstein serisinin sekizinci ana oyunudur ve 2014’teki Wolfenstein: The New Order‘ın devamıdır. 

5. Super Mario Odyssey

5. Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey, 27 Ekim 2017’de dünya çapında piyasaya sürülecek Nintendo Switch için Nintendo tarafından geliştirilen ve yayınlanan yaklaşmakta olan bir 3D platform video oyunudur. Super Mario serisinin bir parçası olarak, oyun öncelikle açık uçlu olarak geri dönüyor, önceden Super Mario 64 ve Super Mario Sunshine oyunlarında keşif tabanlı bir oyundu.