BU GÜNE KADARKİ EN İYİ STAR WARS OYUNLARI

BU GÜNE KADARKİ EN İYİ STAR WARS OYUNLARI

SITH

SITH1

Super Star Wars (Üçleme)

Süper Star Savaşları üçlemesi, sinema destanının önemli olaylarını 56 gösterişli seviyeye çeviren aksiyon dolu 2D serisidir. Oynanabilir karakterler, büyük kötü İmparator Palpatine’den Darth Vader’e karşı ikonik film savaşlarına kadar uzanan son seviye bosslar ile Han, Luke, Leia ve Chewie gibi en sevilenleri içeriyor.

JEDI

JEDI1

Star Wars Dark Forces

LucasArts, Star Wars Genişletilmiş Evrenin gayri resmi lansmanından (romanların “Thrawn Üçlemesi” başlangıcından dört yıl sonra) tamamen yeni bir karakter yaratma cesur adımını attı. Bu da oyunu efsaneler arasına katıyor.

Star Wars: TIE Fighter

TIE Fighter’ın (ve mükemmel X-Wing serisinin) piyasaya sürülmesinden bu yana, Star Wars dünyasında bir Starfighter’a pilotluk yapma hissini yakalamak için yeni hiçbir oyun gelmedi. Battlefront’un yeni X-Wing VR misyonu şimdilerde buna hazırlanıyor, ancak bu sadece 20 dakika sürüyor. TIE Fighter’da, brifing odasına girdiğiniz, filonuza zafer kazandırmaya geldiğiniz andan itibaren, her görev, Emperor Palpatine’in en güvenilir görevlilerinden biri olmak için yükselen gerçek bir İmparatorluk pilotu gibi hissetmenizi sağlar.

TIE Fighter, gerçek bir uçuş simülatörüdür. Gemi kalkanlarınızı ve blaster gücünüzü hız pahasına artırmak için motor gücünüzü ayarlayabilir ve hatta gemilerinizin ani olarak nasıl ateş ettiğini ayarlayabilirsiniz. 

Lego Star Wars: The Complete Saga

Luke Skywalker olarak oynamak istemiyor musun? Güzel, diğer 50 karakterden birine geçin ve kendi benzersiz yetenekleriyle uğraşın. LegoStar Wars 2 gösterişli ışın kılıcı savaşları için ebedi açlığımızı ve Lego oyunlarına olan ihtiyacımızı olarak karşılıyor. Complete Saga, kaderlerinin çarpıcı ikilisinden ikinci Ölüm Yıldızı’nın imhasına kadar her şeyi yeniden yaşamanıza olanak tanıyan altı filmin tümünden sizi izliyor. Çok iyi değil mi ?

Star Wars: Republic Commando

Bu Xbox exclusive Star Wars oyun kütüphanesinde bulunan taşlardan biridir. Sağlam bir temel oluşturan harika bir FPS oyunudur. Ancak LucasArts takımın dört üyesinin kendi ses ve kişiliklerine izin vererek eyleme çok fazla ihtiyaç duyan çeşitliliği enjekte etmekle kalmayıp, hepsinin özel tuhaflıkları, beceri setleri ve tercih edilen pozisyonlarını da oyuna ekliyor.Kısacası, bu çocuklar işi nasıl yapacaklarını biliyorlar.

Star Wars: The Old Republic

3500 yıl öncesine, bir önceki Star Wars oyunu olan Knights of the Old Republic’te yaşananlarınsa 300 yıl sonrasına götürüyor. Jedi ve Sith’ler arasında büyük yıkımlara sebep olan savaş Sith’lerin zaferiyle sonuçlanmış sonrasında da Sith İmparatorluğu ile Galaktik Cumhuriyet arasında Coruscant Barış Antlaşması imzalanmıştır.Bu antlaşmanın ardından Sithler mabedine çekilip Sith akademisini yeniden kurarken, Jedi’lar ana kuvvet kaynağı olan “GÜÇ” rehberliğinde yoğunlaşarak yeni Jedi toprakları olan Tython’a yerleştiler. The Old Republic hikayemiz tam da bu noktada başlıyor. Grafiklere diyecek söz yok. Oyunun başında hangi tarafta olduğunuzu seçiyorsunuz. Siz hangi tarafı seçerdiniz?

Jedi Knight 2: Jedi Outcast

Bu, en son Jedi fantezesidir. İmparatorluğa karşı savaşan galaksinin etrafında koşuşturan,fırtınalı askerlerinin bir kılıcıyla kesen ve filmlerde görülen tüm Güç güçlerini kullanmanızı sağlayan, sizi güçlü bir Jedi Şövalyesi gibi hissettiren bir yapımdır. Oyun Luke ve Lando gibi ünlü müttefikleri ile unutulmaz karşılaşmalara kadar uzanıyor. Hala çevrimiçi olarak oyunu oynayanları görebilirsiniz. Işın kılıcı düelloları ise bu oyunu efsane yapan özelliklerden biri. İlk oynadığımda gündelik ihtiyaçlarım dışında bilgisayarın karşısından kalkmamıştım.

Star Wars Battlefront

DICE’ın Star Wars Battlefront oynamak, orijinal Star Wars üçlemesinin ikonik savaşlarına gerçekten katılacak en yakın şeydir. Battlefront, orijinal bir Star Wars ortamı yaratmak için harika bir iş çıkarmış. Film çerçevesinde modellenmiş silahlardantanıdık ses efektlerine ve klasik müziklere kadar her şey bu oyunda yerini alıyor. Haritaya yayılmış güç kaynakları, sizin güçlü patlayıcılar, taretler ve uzay araçlarına anında erişmenizi sağlar. Kahraman modları ve pick-up’lar, Han Solo ve Darth Vader gibi ünlü karakterlerle oynamanıza olanak sağlar. İt dalaşı ve filo savaşları ise ayrı bir zevk olmuştur benim için.

Star Wars Rogue Leader: Rogue Squadron 2

Bu Star Wars oyunu Gamecube’ün en iyi lansman oyunlarından biriydi. Filmlerin en unutulmaz bölümlerinden biri olan Star Wars evrendeki farklı gemilerin kokpitlerine (ve diğer bazı savaşlarda), oyuncularını bırakarak, İsteğe bağlı olarak Star Wars hava muharebesi deneyimini eksiksiz olarak yaşayabiliyorsunuz.

Knights of the Old Republic

BioWare,, The Old Republic, Şövalyeleri ile şimdiye kadarki en ilgi çekici Star Wars hikayelerinden birini sunuyor. Film evreninden binlerce yıl önce, tamamen farklı bir zaman periyodunda ortaya çıkan evren, unutulmayacak bir deneyim sunuyor oyunculara. eski Sith’in sırlarını keşfettiğinizde de ve hatta Sandpeople’in neden dışarıdaki insanlardan nefret ettiği gibi şeyleri anladığınızda galaksiyi daha iyi kavramış oluyorsunuz. Hikayede ilerledikçe,büyüleyici ve unutulmaz karakterlerle tanışacaksınız ve tipik BioWare modasında, onların arka planlarını keşfedeceksiniz. Tüm bu özellikler sayesinde The Old Republic, Star Wars fanatiklerinin vazgeçilmez bir oyunu oluyor.

Listemize tarafınızı seçerek başlayın 🙂

Listemize tarafınızı seçerek başlayın :)2