Bu Hafta Denemeniz için Harika Yeni 5 Android Uygulama

Bu Hafta Denemeniz için Harika Yeni 5 Android Uygulama

Yeni Android Uygulamalar

Yeni Android Uygulamalar

Denemeniz için bu hafta tamamen yeni bir uygulama listesi oluşturduk. Birkaç favori uygulamanın yeni güncellemeleri var: Microsoft Launcher bir aile izleme özelliğini ekledi ve PicsArt bir çıkartma klavyesi ekledi. Ayrıca, bir yerel gibi seyahat etmenize, akıllı telefon bağımlılığınızı kırmanıza ve akıllı telefonunuzu daha sezgisel hale getirmenize yardımcı olacak uygulamalar var. İşte en yeni Android uygulamları listesi.

1. Microsoft Launcher

1. Microsoft Launcher

Microsoft, uygulamasının önizleme sürümüne yeni bir özellik eklemiş ve bu da ailenizin bulunduğu yere ayak uydurabilmenizi sağlar. Aile Konumu özelliği, aile üyelerinizin konumlarının bir haritasını ve en son adresleri ve en son görülen zamanları olan bir listeyi gösterir. Buna ek olarak, belirli etkinlikleri hangi sıklıkta kullandıklarının bir ölçüsü olan uygulama etkinliğini görüntüleyebilir. Çocuğunun nerede olduğunu bildiğiden emin olmak isteyen veya ne sıklıkta sosyal medya ve oyunlarda zaman harcadığını bilmek isteyen ebeveynler için harika bir ek.

Microsoft Launcher İndir

2. PicsArt Photo Studio

PicsArt uzun zamandır varlığını sürdürdü ve Android’deki en iyi fotoğraf düzenleme ve kolaj oluşturma uygulamalarından biri. Ancak, bu hafta hakkında heyecan duyduğumuz şey, herhangi bir üçüncü taraf uygulamasında kullanılabilecek bir çıkartma klavyesi ekleyen son güncellemedir. Klavyeyi cihazınızın ayarlar menüsünden etkinleştirdiğinizde, örneğin metin mesajlarınıza ve Snapchat öykülerine etiket ekleyebilirsiniz. Uygulama bile fotoğraflarınızdan kendi çıkartmalarınızı oluşturmanıza ve bunları klavyede kullanmanıza izin verir.

PicsArt Photo Studio İndir

3. TripScout

Yerel uzmanlar tarafından yapılan şehir rehberleri ile dolu yeni bir uygulama olan TripScout ile yerel sakinlerdenmiş gibi seyahat edin. Bazı rakiplerinden farklı olarak, sadece ziyaret etmek için basit bir turdan daha fazlası. Ayrıca sesli turlar da içerir, böylece tüm siteler, kültür ve tarih hakkında yerli halktan haber alabilirsiniz. Sadece otelinizi, ziyaret etmek istediğiniz restoranları ve ilgi çekici yerleri gezin ve çevrimdışı GPS haritasına doğru yol alın.

TripScout İndir

4. Forest

4. Forest

Telefonunuzu daha az kullanın, böylece hayatınızı daha fazla yaşayabilirsiniz. Bu uygulama akıllı telefonunuzun çökmesi için ayarlamanıza ve 25 dakikalık aralıklarla unutmanıza yardımcı olacak ve böylece önünüzde ne olduğuna odaklanabilirsiniz.

Forest İndir

5. Smart Launcher 5

Akıllı telefonunuzun daha çevik, sezgisel ve kullanımı kolay olması için hazır mısınız? O zaman bu iyi görünümlü, özellik dolu başlatıcıyı denemek isteyebilirsiniz. Smart Launcher 5, telefonunuzun kullanımının keyfini daha da keyifli hale getirmesi için bir sürü harika şey ekliyor: Android 8.0 Oreo’nun uyarlanabilir simgeleri, duvar kağıdınıza uyan tema renkleri, kategoriye göre sıralama sıralama, gezinmeyi gizleme yeteneği alanı, jest desteği ve ekranın en altında ulaşabileceğiniz en çok erişmeniz gereken tüm öğeleri kaydetmek için çubuk.

Smart Launcher 5 İndir

Bonus. Oddworld: New ‘n’ Tasty

Oddworld New ‘n’ Tasty, aslında birkaç ay önce Android’e geldi ama şimdi 8 dolardan 2 dolara düşen fiyatı ile satışa sunuldu ve hiç reklam ya da uygulama içi satın alma yok. Başlangıçta 1997 yılında PlayStation One’da piyasaya sürülen bu bulmaca platformer bir klasiktir. Seviyelerin arasından geçerken, bulmacaları çözün ve arkadaşlarınızdan Mukodon’ları yol boyunca yenilmekten kurtarın.

Oddworld: New ‘n’ Tasty İndir