Bu Hafta En İyi 5 Android Uygulama

Bu Hafta En İyi 5 Android Uygulama

En İyi Android Uygulamalar

En İyi Android Uygulamalar

Android mağazasına neredeyse her gün yenilerinin eklendiği uygulamalar arasından iyi uygulamaları seçmek kolay değildir. Yeni eklenenler arasından işi biraz kolaylaştırmak adına iyi olanları seçmeye çalıştık. Bu haftaki en iyi Android uygulamalar listemiz.

1. Crypto Coins Watcher

1. Crypto Coins Watcher

Kripto para birimleri bugünlerde popüler. Hepsini izleyebilmenin bir yolu olmalı. Crypto Coins Watcher; Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve diğer birçok para biriminin değerlerini izlemek için basit bir uygulamadır. Ayrıca, gerçek paranın ne kadar değerli olduğunu görebilmeniz için bir dönüştürücü de içerir.

Crypto Coins Watcher İndir

2. Grammarly Keyboard

2. Grammarly Keyboard

Grammarly, daha gelişmiş yazım denetimi ve dilbilgisi düzeltmesi ekleyen popüler bir web uzantısıdır. Android için aynı özelliklerin çoğunu telefonunuza getiren bir klavyedir. Metin mesajları ve e-postalardaki dilbilgisi hatalarını yakalamak harika bir şey. Yalnız Türkçe dil desteğinde biraz sıkıntı olabilir.

Grammarly Keyboard İndir

3. CopyClip

3. CopyClip

CopyClip, kopyaladığınız her şeyi otomatik olarak kaydeden güçlü ve kullanımı kolay bir Pano Yöneticisi’dir. Son kupürlerinize sürekli bir bildirimle erişebilir ve daha sonra kullanmak üzere kaydetmek için en sevdiğiniz kupürleri yerleştirebilirsiniz.

CopyClip İndir

4. Wakeup Light

4. Wakeup Light

Uyandırma ışıkları, gündoğumu simüle edebilir ve sabahları kalkmayı kolaylaştırır, ancak bu ışıklar pahalı olabilir.Peki bu iş için neden telefonunuzu kullanmıyorsunuz? Bu Wakeup Light uygulaması, odayı yavaş yavaş aydınlatmak ve istediğiniz zaman gündoğumu simüle etmek için telefonunuzdaki ekranı kullanır.

Wakeup Light İndir

5. VectoRise Wallpapers

5. VectoRise Wallpapers

VectoRise vektör sanatı konusunda uzmanlaşmış bir duvar kağıdı uygulamasıdır. Duvar kağıtları vektör bazlıdır ve genellikle minimaldir. Duvar kağıtlarının tamamı çok yüksek çözünürlükte ve ayrıca ara sıra yeni duvar kağıtları ekleniyor. Bu duvar kağıtlarıyla çok güzel bir görünüm elde edebilirsiniz.

VectoRise Wallpapers İndir