Bu Hafta Epic Games'in Ücretsiz Olarak Sunacağı Oyun Belli Oldu

Bu Hafta Epic Games'in Ücretsiz Olarak Sunacağı Oyun Belli Oldu

Epic Games Store, 2018'in sonlarında piyasaya sürüldüğü günden bu yana her hafta ücretsiz PC oyunları dağıtıyor. Şimdilik programın en az 2020'nin sonuna kadar devam edeceğini biliyoruz. Her Perşembe iki, hatta bazen üç oyun ücretsiz olarak sunuluyor. Oyunlarla ilgili hak talebinde bulunmak için, ücretsiz bir Epic hesabına kaydolmanız ve Epic'in son zamanlarda kullanıcıların hesap güvenliğini artırmasına yardımcı olmak için bir gereklilik olarak eklediği iki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirmeniz yeterlidir. Oyunları kütüphanenize ekledikten sonra, sonsuza kadar saklayabilirsiniz.

Bu Hafta Epic Games'teki Ücretsiz Oyun

Epic Games bu hafta yalnızca bir oyunu ücretsiz olarak sunacak. 23 Temmuz 2020 tarihine kadar Torchlight II ücretsiz olarak kullanılabilir. Torchlight II, klasik Diablo mantığında öne çıkan bir dizi ince ayar yapan yağma mantığında bir RPG'dir; bu sizi takip eden ve keşfederken önemsiz ganimetinizi satıcılara çalıştırabilen bir köpek içerir, ki bu oldukça avantajlı bir durumdur.

Gelecek Hafta Epic Games'teki Ücretsiz Oyun

Epic Games, gelecek hafta ücretsiz olacak oyunu da açıkladı. 23 Temmuz tarihinden itibaren Next Up Hero ve Tavoma ücretsiz olarak sunulacak.