Bu Hafta GTA Online Oynayın ve 1,15 Milyon Dolar Bedava Oyun İçi Para Kazanın

Bu Hafta GTA Online Oynayın ve 1,15 Milyon Dolar Bedava Oyun İçi Para Kazanın

GTA Online Para Kazanma

GTA Online Para Kazanma

Yoğun yaz döneminin sonunu belirtmek için GTA, oyunculara bu hafta 250.000 dolarlık bir giriş bonusu ve ardından 10 Eylül’e kadar her gün 150.000 dolar daha ekliyor. Yedi gün süren oturumlar neticesinde 1,15 milyon dolar yapar. Bu Maze Bank hesaplarınızda en geç 17 Eylül’den itibaren görülecektir.

Başka bir haberden söz edecek olursak, bu haftaki güncelleme, oyunculara çift RP ve GTA $ kazandıran yeni Trading Places (Remix) Adversary Modu’nu ekliyor. Benzer şekilde, gece kulübünde yapılan hasılat ikiye katlanır. Bu, tam gün düşünüldüğünde oyun içi günde 20.000 $ kazanmanız anlamına gelir. Business Battle kazançları da çift nakit ve tecrübe puanları ile sonuçlanır.

Bu hafta indirimler, bir dizi araç ve hava araçları üzerinde yoğunlaşıyor. En iyi indirimler, 2,910.000 $ (ticari fiyatın yüzde 30’u) fiyatına Mammoth Hydra ve 1,590.000 $ (yüzde 40) fiyatına Pegassi Oppressor gibi görünüyor. Binmek kolay değil, ama Los Santos ve çevresindeki manzarayı çekmek için en iyi araçlardan biri. İndirimlerin tam listesine buradan bakabilirsiniz. GTA 5 araçlarına göz atmak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

Bu hafta da bir dizi özellik satışa sunuldu ve Executive Offices yarı fiyatına gayet iyi seçenek gibi duruyor. Henüz GTA 5 elinizde yoksa indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Oyunun hileleri için de GTA 5 Hileleri konumuza göz atabilirsiniz.

GTA 5 İndir

GTA 5 Trading Places

GTA 5 Trading Places