Bu Hafta Sonu Endless Space 2 ve Endless Legend Ücretsiz

Bu Hafta Sonu Endless Space 2 ve Endless Legend Ücretsiz

Endless Space 2 ve Endless Legend Ücretsiz

Endless Space 2 ve Endless Legend Ücretsiz

Geçen hafta, Endless Space 2 ve Endless Legend‘in yeni Supremacy ve Inferno açılımlarını öğrenmiştik. Bu hafta ise, bu iki oyunun bu hafta sonu ücretsiz olacağını öğrendik.

Şu andan itibaren Pazar gününe kadar Endless Space 2 ve Endless Legend denenmesi ücretsizdir. Amplitude’un diğer oyunları Dungeon of the Endless ve orijinal Endless Space gibi. Fragman videosunda bu özelliklerin daha fazlası mevcut. Geliştiricinin tüm oyunlarına zaten sahipseniz, ücretsiz hafta sonu özel yapım web sitesi ve Stretch Goals ilgi çekici olabilir.

Amplitude şöyle açıklıyor:

“Ücretsiz hafta sonu web sitemizde, tüm oyunlarımızda topluluğumuz tarafından oynanan toplam saat sayısına göre kilidi açılacak Stretch Goals’u hazırladık.

Geçen sene, 240.000 kişi katıldı ve bu süreçte altı ödül seviyesinin kilidini açtı. Bu yıl başka bir Topluluk Mücadelesi ile geri döndük!

Endless Legend, Endless of Dungeon veya Endless Space 2 oyununu oynayın ve topluluğun tüm ödülleri kazanmasına yardımcı olmak için 1 milyon saatlik kolektif oyun zamanına ulaşın. Bu sadece Erken Erişim sırasında mevcut olan bir Cravers Prime skini ve stretch goals olarak, 6 ek filo skininin kilidini açar.”

Endless Legend’in yeni Inferno genişlemesini ve Endless Space 2’nin yeni Supremacy eklentisini merak ediyor ve tanıtım videolarını izlemek istiyorsanız buradan ilgili konumuzu ziyaret edebilirsiniz.