Bu Hafta Sonu PS4 ve Xbox One için Killing Floor 2 Ücretsiz

Bu Hafta Sonu PS4 ve Xbox One için Killing Floor 2 Ücretsiz

Killing Floor 2 Ücretsiz

Killing Floor 2 Ücretsiz

Yeni bir nişancı oyunu oynamak isitiyorsanız, şuandan 25 Haziran Pazartesi gününe kadar PlayStation 4 ve Xbox One’da Killing Floor 2’yi ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. Killing Floor 2, uygarlığın çöküşünü gören Avrupa’nın zombi istilacı bir versiyonunda yer alan bir yardımcı nişancıdır. Hükümetlerin çöküşüne ve devam eden genel huzursuzluğa rağmen, bir grup hayatta kalanlar “zeds”i ortadan kaldırmaya ve toplumu yeniden inşa etmeye çalışıyor.

Call of Duty çok oyunculu modlarının geniş paketini bir büfe olarak tarif edersek, Killing Floor 2 için de et ve patates gibi doyurucu bir tabak diyebiliriz. Oyun, zombilerin öldürülmesinin temel cazibesine göre, ara noktalara ulaşmanın ya da karmaşık tahkimatların kurulmasının komplikasyonları olmadan gerçekleşir. Yine de Killing Floor 2’nin en güçlü varlığı, basit ama etkili mücadelesidir.

Ücretsiz oyun haftasonunun sebebi, Killing Floor 2’nin Summer Sideshow için; silahlar, özellikler, Yaz Zed’leri, haritalar ve daha fazlası dahil olmak üzere oyuna yeni bir içerik getirecek olan Treacherous Skies güncellemesini almasıdır.

Killing Floor 2’yi satın almayı tercih ederseniz, her iki platformda da satın alabilirsiniz. PS4 sahipleri, bir PS Plus üyeliği olduğu sürece 15 dolar karşılığında alabilirler. Üyelik yoksa fiyatı 30 dolardır. Xbox One sahipleri 20 dolar karşılığında satın alabilir. Xbox Live Gold aboneliği gerekmez.