Bu Hafta Sonu PS4, Xbox One ve PC’de Rainbow Six Siege Ücretsiz

Bu Hafta Sonu PS4, Xbox One ve PC’de Rainbow Six Siege Ücretsiz

Rainbow Six Siege Ücretsiz

Rainbow Six Siege Ücretsiz

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege‘ını henüz almayan herkes, bu haftasonu online nişancıyı ücretsiz olarak kullanma şansına sahip olacak. 16-20 Ağustos arasında, bir Xbox One, PS4 veya PC’ye sahip olan herkes, tüm haritaları, modları ve Operatörler dahil olmak üzere tüm oyunu ücretsiz olarak oynayabilir.

PC oyuncuları, Uplay PC Launcher’dan ücretsiz sürümü alabilirler. PS4 sahipleri ayrıca PlayStation Store’daki Rainbow Six Siege ürün sayfasından deneme sürümünü alabilirler; PS Plus üyeliği oynamak için gereklidir. Xbox One’a sahip olanlar, oyunu Xbox Mağazası’ndaki oyun sayfasından alabilir. Ve ilk kez, Xbox One sahiplerinin katılmak için bir Xbox Live Gold aboneliğine ihtiyaçları yoktur. Ücretsiz Silver seviyesi yeterli olacaktır.

PS4 ve PC oyuncuları 14 Ağustos’tan itibaren oyunu önceden yükleyebilir, ancak Xbox One sahiplerinin 16 Ağustos’a kadar sistemlerine yüklemelerini beklemek zorunda kalacaklar.

Oyunu satın almaya karar verirseniz, sınırlı bir süre için çeşitli dijital mağazalarda indirimli fiyattan alabilirsiniz. Ücretsiz hafta sonu boyunca yaptığınız tüm ilerlemeler tam oyunda devam edecektir. İşte satış için tarih aralığı.

PC (Uplay) — Ağustos 16-27
PC (Steam) — Ağustos 16-20
Xbox One — Ağustos 16-27
PS4 — Ağustos 14-25