Bu Hafta Sonu Rainbow Six Siege Oyununu Ücretsiz İndirmek için Tıklayın

Bu Hafta Sonu Rainbow Six Siege Oyununu Ücretsiz İndirmek için Tıklayın

Rainbow Six Siege Ücretsiz

Rainbow Six Siege Ücretsiz

Red Dead Redemption 2 ya da Fallout 76 gibi son zamanlardaki oyunlar, yüzlerce saat size keyif sunabilir. Ne yazık ki, bu oyunlar paraya mal olur. Eğer para harcamak istemiyorsanız, ama eğlenceli bir şey oynamak istiyorsanız, şanslısınız. Özellikle stratejik, takım tabanlı savaştan hoşlanıyorsanız. Rainbow Six Siege, 15-18 Kasım tarihleri arasında PS4, Xbox One ve PC‘de oynamak ücretsizdir.

Bu sadece oyunun ücretsiz olmasıyla sınırlı değil. Tüm modlara, tüm haritalara ve oyunla başlatılan 20 Operatöre erişebileceksiniz.

Eğer oyunu satın almaya karar verirseniz, 15-30 Kasım tarihleri arasında Rainbow Six Siege’ın birçok versiyonunu dijital platformlarda büyük bir indirim elde edebileceksiniz. Bu hafta sonu yaptığınız herhangi bir gelişme tam oyuna geçecektir. Siege’nin ücretsiz hafta sonu hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Oyun tüm oyunculara hitap etmek için tasarlanmamıştır ve bu tam olarak özel bir şey olmasını sağlayan şeydir. Bu kadar stratejik derinlikle, çatışmalar arasındaki bu dönemler aslında en ödüllendirici unsurlardan biri haline gelirken, çatışmaların kendileri sadece öldürme/ölüm oranınızı değil, hayatınız için savaştığınız bilgi ile daha da yoğunlaşıyor.

Yeni modlar, haritalar ve eklenen Operatörler ile Siege, lansmanından bu yana pek çok güncelleme aldı. Bir sonraki güncelleme olan Operation Wind Bastion, Fas’ta kurulacak ve iki yeni Operatör getirecek. Operation Wind Bastion güncellemesi hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Rainbow Six Siege oyununu aşağıdaki bağlantıları kullanarak indirebilirsiniz.

Rainbow Six Siege İndir (PC)
Rainbow Six Siege İndir (PS4)
Rainbow Six Siege İndir (Xbox One)