Bu Hafta Sonu The Crew 2 Oyununu Ücretsiz İndirmek için Tıklayın

Bu Hafta Sonu The Crew 2 Oyununu Ücretsiz İndirmek için Tıklayın

The Crew 2 Ücretsiz

The Crew 2 Ücretsiz

Gerçekçi olmak gerekirse The Crew 2‘nin o kadar iyi bir oyun olduğunu söyleyemeyiz. Eliştirmenlerden % 55 oranında olumlu yorumlar aldı ve “Sürüş, olması gerektiği kadar eğlenceli ya da rafine edilmemiş” denildi. Ancak, iyi değerlendirilmiş birkaç güncellemeyle daha iyi bir hale gelebileceğini umuyoruz.

Eğer oyunu almayı düşünüyorsanız ama para vermeden önce nasıl olduğunu incelemek istiyorsanız, bunun için bu hafta sonu fırsatınız olacak. Oyunu bu hafta sonu ücretsiz oynayabilirsiniz.

27 Eylül’den itibaren The Crew 2, Uplay’de herkese açık olacak. Ücretsiz hafta sonu, “tam deneyim” için tüm harita, araç ve etkinliklerle oyunun tam sürümünü içerir. Kazandığınız herhangi bir ilerleme, satın alırsanız tam oyuna taşınır ve şu anda da oyun % 45 indirimli satıştadır. Dikkat edilmesi gereken konu; sadece Uplay üzerinde, Steam değil.

The Crew 2 ücretsiz haftasonu ön yükleme şu anda ubisoft.com adresinde yayında. Oyuna buradan ücretsiz ulaşabilirsiniz. Steam için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

The Crew 2 İndir